, Makelaar Taxateur - Libbe Duinstra
Libbe Duinstra - Makelaar

Ervaren makelaar taxateur in Friesland

Als u op zoek bent naar een Makelaar Taxateur die niet alleen kennis heeft van zaken, maar ook diep geworteld is in de regio Friesland, dan bent u bij Libbe Duinstra aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in Stiens en omstreken, biedt Libbe Duinstra een vertrouwde hand in het taxeren en aan- of verkopen van uw woning.

Maak een afspraak

Makelaar Taxateur in Akkrum

U wilt uw huis verkopen in Akkrum? Of misschien vraagt u zich af of dit het juiste moment is om uw huis te verkopen? Ik vertel u wat de waarde is van uw woning en wat voor u de beste stappen zijn om deze te verkopen. Makelaar Taxateur Libbe Duinstra begeleidt u van a tot z. Persoonlijk en met aandacht voor uw specifieke situatie.

Makelaar Taxateur in Berlikum

U wilt uw huis verkopen in Berlikum? Of misschien vraagt u zich af of dit het juiste moment is om uw huis te verkopen? Ik vertel u wat de waarde is van uw woning en wat voor u de beste stappen zijn om deze te verkopen. Makelaardij Libbe Duinstra begeleidt u van a tot z. Persoonlijk en met aandacht voor uw specifieke situatie.

Makelaar taxateur in Britsum

Als makelaar in Britsum en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luisteren naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Makelaar taxateur in Burdaard

Als vastgoedexpert in Burdaard en omstreken sta ik u bij in het verkoopproces van uw huis. Verkoop is een persoonlijke aangelegenheid. Daarom besteed ik zorgvuldig aandacht aan uw pand, houd rekening met uw voorkeuren en ben beschikbaar op de momenten die u schikken. Wilt u weten wat uw huis op kan brengen of zoekt u een woning in Burdaard? Neem dan contact op voor een kosteloze taxatie of maak een afspraak met mij om nader kennis te maken.

Makelaar taxateur in Burgum

Als makelaar in Burgum en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luister naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Makelaar Taxateur in Damwald

Als lid van VastgoedPro en Stichting VastgoedCert ben ik er voor u. Hij staat ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs. Uw makelaar in Damwald zorgt voor de taxatie aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen na opname van de woning ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport. Bent u benieuwd wat uw woning in Damwald waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Makelaar taxateur in Deinum

Als makelaar in Deinum en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luister naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Makelaar taxateur in Dokkum

Als makelaar in Dokkum en omgeving begeleidt hij u bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk, dus daarom neemt Libbe ruimschoots de tijd om uw woning, uw wensen en uw dromen in kaart te brengen. Makelaardij Libbe Duinstra staat voor u klaar, wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag gratis een waardebepaling aan of neem contact met hem op voor een kennismaking!

Makelaar Taxateur in Dronrijp

Als lid van VastgoedPro en Stichting VastgoedCert ben ik er voor u. Hij staat ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs. Uw makelaar in Dronrijp zorgt voor de taxatie aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen na opname van de woning ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport. Bent u benieuwd wat uw woning in Dronrijp waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Makelaar Taxateur in Ferwert

U wilt uw huis verkopen in Ferwert? Of misschien vraagt u zich af of dit het juiste moment is om uw huis te verkopen? Ik vertel u wat de waarde is van uw woning en wat voor u de beste stappen zijn om deze te verkopen. Makelaardij Libbe Duinstra begeleidt u van a tot z. Persoonlijk en met aandacht voor uw specifieke situatie.

Makelaar Taxateur in Franeker

Dagelijks taxeert Libbe Duinstra woningen voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en beleggers. Hij beschikt over de juiste diploma’s en laat zich jaarlijks bijscholen. Hij heeft grote kennis van de actuele vastgoedmarkt, waardoor hij u uitstekend kan begeleiden bij de verkoop of aankoop van uw (toekomstige) woning. Libbe neemt de tijd voor u en staat klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning in Franeker waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Makelaar taxateur in Goutum

Libbe Duinstra is uw makelaar in Goutum en omstreken. Hij helpt u graag geschikte woonruimte te vinden en dankzij zijn punctuele en enthousiaste werkwijze kan hij u uitstekend begeleiden in het aankoop- en verkoopproces.

Makelaar Taxateur in Grou

Als lid van VastgoedPro en Stichting VastgoedCert ben ik er voor u. Hij staat ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs. Uw makelaar in Grou zorgt voor de taxatie aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen na opname van de woning ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport. Bent u benieuwd wat uw woning in Grou waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Makelaar Taxateur in Hallum

U wilt uw huis verkopen in Hallum? Of misschien vraagt u zich af of dit het juiste moment is om uw huis te verkopen? Ik vertel u wat de waarde is van uw woning en wat voor u de beste stappen zijn om deze te verkopen. Makelaardij Libbe Duinstra begeleidt u van a tot z. Persoonlijk en met aandacht voor uw specifieke situatie.

Makelaar taxateur in Holwerd

Als makelaar in Holwerd en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luister naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Makelaar taxateur in Hurdegaryp

Als makelaar in Hurdegaryp en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luisteren naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Makelaar taxateur in Jelsum

Als makelaar in Jelsum en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luister naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

 

Makelaar taxateur in Marrum

Als makelaar in Marrum en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luister naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

 

Makelaar taxateur in Menaldum

Als makelaar in Menaldum en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luister naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

 

Makelaar taxateur in Minnertsga

Als makelaar in Minnertsga en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luisteren naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

 

Makelaar taxateur in Oude Bildtzijl

Als makelaar in Oude Bildtzijl en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luister naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

 

Makelaar Taxateur in Sint Annaparochie

Als lid van VastgoedPro en Stichting VastgoedCert ben ik er voor u. Hij staat ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs. Uw makelaar in Stiens zorgt voor de taxatie aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen na opname van de woning ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport. Bent u benieuwd wat uw woning in Sint Annaparochie waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

 

Makelaar Taxateur in Sint Jacobiparochie

Als lid van VastgoedPro en Stichting VastgoedCert ben ik er voor u. Hij staat ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs. Uw makelaar in Stiens zorgt voor de taxatie aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen na opname van de woning ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport. Bent u benieuwd wat uw woning in Sint Jacobiparochie waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

 

Makelaar Taxateur in Stiens

Dagelijks taxeert Libbe Duinstra woningen voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en beleggers. Hij beschikt over de juiste diploma’s en laat zich jaarlijks bijscholen. Hij heeft grote kennis van de actuele vastgoedmarkt, waardoor hij u uitstekend kan begeleiden bij de verkoop of aankoop van uw (toekomstige) woning. Libbe neemt de tijd voor u en staat klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning in Stiens waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

 

Makelaar taxateur in Vrouwenparochie

Als makelaar in Vrouwenparochie en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luisteren naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

 

Een huis kopen of verkopen is een belangrijke stap. U wilt dat dit proces soepel verloopt en dat uw belangen optimaal behartigd worden. Libbe Duinstra, uw Makelaar en Taxateur in Friesland, staat bekend om zijn deskundige aanpak en persoonlijke service.

Regionale Kennis als Uw Makelaar in Friesland

Of u nu een woning zoekt in Stiens, Leeuwarden, Dokkum of een andere plaats in Friesland, Libbe Duinstra kent de markt als geen ander. Met een uitgebreid netwerk en een schat aan ervaring, helpt hij u bij:

  • Het vinden van uw droomhuis
  • Het verkrijgen van een realistische waardebepaling
  • Het navigeren door het koop- of verkoopproces
Libbe Duinstra - makelaar

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de aanpak van Libbe Duinstra als aankoopmakelaar in Friesland? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Dit gesprek kost u niets, maar levert u gegarandeerd veel op!

Neem contact op
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.