, Makelaar taxateur in Dokkum - Libbe Duinstra
Libbe Duinstra - Makelaar

Makelaar in Dokkum gezocht?

Wanneer u een woning in Friesland wilt aan- of verkopen, kunt u wel een makelaar in Dokkum gebruiken. Makelaardij Libbe Duinstra neemt probleemloos de adviserende- en ondersteunende rol aan. Hij vertelt u wat u weten moet en is, mede dankzij jarenlange ervaring, een specialist in zijn vak.

Maak een afspraak
Wat kan Libbe Duinstra voor u betekenen?

Belangstellend, scherp en integer. Libbe adviseert u graag, waarbij zijn uitgangspunt uw positie is. Al jarenlang is hij werkzaam in de makelaardij, waardoor hij ruime ervaring heeft opgedaan in het ver- en aankopen van woningen. Ook het adviseren en uitvoeren van opdrachten voor allerhande opdrachtgevers doet hij graag, want deze ervaring neemt hij weer mee naar u. Kenmerkend voor zijn werkwijze is enthousiasme, punctualiteit, optimale communicatie en oprechte aandacht. Dit laatste geldt uiteraard voor ‘het dossier’, maar zeker ook voor u.

Uw huis verkopen door een makelaar in Dokkum?

Als makelaar in Dokkum en omgeving begeleidt hij u bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk, dus daarom neemt Libbe ruimschoots de tijd om uw woning, uw wensen en uw dromen in kaart te brengen. Makelaardij Libbe Duinstra staat voor u klaar, wanneer het u uitkomt.
Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag gratis een waardebepaling aan of neem contact met hem op voor een kennismaking!

Taxateur woningen Noordoost-Friesland

Dagelijks waardeert hij huizen voor zowel particulieren als instellingen, beleggers en bedrijven. Libbe Duinstra beschikt over de vereiste diploma’s, actuele kennis en jarenlange professionele ervaring. Hij benadert het object kritisch doch genuanceerd, waarbij hij de waarde met grote zorgvuldigheid op deskundige wijze vaststelt.

Als lid van Vastgoed Pro en Stichting VastgoedCert kan hij u professioneel tot dienst zijn. Libbe staat tevens ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Hij draagt zorg voor uw taxatie-aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen, na opname van de woning, ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport.

Wilt u een taxatie voor uw woning in regio Dokkum aanvragen? Neem direct contact met ons op.

Aankoopmakelaar Dokkum

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing. Wellicht zelfs een beslissing, die u maar één keer in uw leven maakt. Voordat het tot een aankoop komt dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

  • Is de vraagprijs van uw droomwoning reëel?;
  • Hoe zit het met de juridische zaken?;
  • Is de woning bouwkundig in orde?;
  • Hoe is het geregeld met erfpacht?;
  • Bevat de woning asbest of betonrot?;
  • Heeft de VVE schulden? (bij een appartement)

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar u als koper een antwoord op wilt en, nog belangrijker, moet hebben, voordat u een woning koopt. Als u eenmaal de eigenaar bent, dan zijn zaken onomkeerbaar! Schakel Libbe Duinstra in als uw aankoopmakelaar, zodat u altijd goed voorbereid te werk gaat.

Huis te koop in Dokkum

Bent u op zoek naar een huis, dat te koop staat in Dokkum? Dan hoopt u vast en zeker uw droomhuis te vinden op sites als Funda. Natuurlijk het liefst, voordat iemand anders er met het te koop staande huis van doorgaat. Wilt u altijd als eerste op de hoogte blijven van ons nieuwe woningaanbod, voordat het aanbod op Funda verschijnt? Like onze Facebookpagina, want hier zetten we het actuele aanbod op!

Over Dokkum

Dokkum is één van de Elfsteden, gelegen in Noordoost-Friesland. Met ruim 12.000 inwoners best een grote plaats om te wonen. Met in het Noorden de Waddenzee en via de ‘Centrale As’ verbonden met Drachten, Groningen en Leeuwarden, een prachtig (toekomstig) thuis.

 

Libbe Duinstra - makelaar

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de aanpak van Libbe Duinstra als aankoopmakelaar in Friesland? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Dit gesprek kost u niets, maar levert u gegarandeerd veel op!

Neem contact op
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.