Libbe Duinstra - Makelaar

Een makelaar in Goutum nodig voor een droomwoning in Friesland?

Makelaar Libbe Duinstra is uw adviseur in uw zoektocht naar een geschikte woning in Goutum. Ook wanneer u uw huidige woning wilt verkopen of laten taxeren, dan heeft u aangeklopt bij de juiste deur. Jarenlange ervaring en actuele vakkennis zorgen voor een uitstekende beoordeling van uw (toekomstige) woning. Libbe is integer, scherp en heeft oog voor u en uw woonwensen.

Maak een afspraak
Een woning (ver)kopen in het Noorden van Friesland

Libbe Duinstra is uw makelaar in Goutum en omstreken. Hij helpt u graag geschikte woonruimte te vinden en dankzij zijn punctuele- en enthousiaste werkwijze kan hij u uitstekend begeleiden in het aankoop- en verkoopproces.

Deze makelaar heeft veel ervaring en kan u direct vertellen waar u rekening mee dient te houden. Hij adviseert en begeleidt op alle vlakken, waaronder:

  • Hoe zit het met de vraagprijs, is deze reëel?;
  • Zijn er opvallende juridische zaken?;
  • Hoe is het gesteld met de bouwkundige kwaliteit van de woning?;
  • Is er sprake van asbest of betonrot?;
  • In het geval van een appartement: heeft de VVE schulden?
  • Is er sprake van erfpacht?

Makelaar Libbe Duinstra laat niets aan het toeval over, want als de woning eenmaal in uw eigendom is, dan is alles onomkeerbaar!

Libbe Duinstra: uw makelaar in Goutum en omstreken

Deze makelaardij is gespecialiseerd in het taxeren van woningen voor particulieren, bedrijven, beleggers en instellingen. Als lid van VastgoedPro en Stichting VastgoedCert is hij er voor u. Hij staat ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs. Uw makelaar in Friesland zorgt voor de taxatie aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen na opname van de woning ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport.

Over uw makelaar

‘Eerlijk duurt het langst’, ‘afspraak is afspraak’ en ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ zijn voor Libbe dagelijkse kost. Hij is al sinds 2011 gecertificeerd makelaar-taxateur en heeft al vele mensen met toewijding en passie begeleid.

Bent u benieuwd wat uw woning in Goutum waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Huis kopen in het Friese Goutum

Goutum is gelegen in de gemeente Leeuwarden, boven in Friesland. Het is in de loop der tijd ingebouwd door de stad Leeuwarden, maar het complete dorp telt slechts iets meer dan 3000 inwoners.

Bent u klaar met het constant zoeken op Funda? Wilt u op de hoogte blijven van het nieuwe woningaanbod? Like de Facebookpagina van Libbe Duinstra!

 

Libbe Duinstra - makelaar

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de aanpak van Libbe Duinstra als makelaar in Goutum? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Dit gesprek kost u niets, maar levert u gegarandeerd veel op!

Neem contact op
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.