, Woning kopen - Libbe Duinstra
Woning aankopen - Makelaar Stiens

Goed geïnformeerd een huis kopen

Goed weten wat je precies koopt, daar ligt de meerwaarde die je als makelaar kunt bieden aan je aankoopklanten. Met mijn bouwkundige achtergrond en eerlijke communicatie gaan we samen voor een aankoop die past bij uw wensen en waar u nog jaren plezier van heeft.

Afspraak maken

Veel van mijn aankoopklanten hebben eerst een woning bezichtigd die ik verkocht. Een veelgehoorde reactie is: Libbe, ik vond het prettig hoe je ons eerlijk informeerde over de sterke en minder sterke punten van het pand. Daar sprak vertrouwen en integriteit uit. Zou je ons willen helpen in de zoektocht naar een nieuwe woning?

Een verstandige aankoop

Veel mensen staat nog altijd sceptisch tegenover een aankoopmakelaar. Nieuw aanbod zien we op Funda en een bezichtiging aanvragen kunnen we toch ook wel zelf? Dat is absoluut waar en dit zijn ook niet de redenen om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Als ervaren aankoopmakelaar kan ik u vooral goed adviseren of het huis dat u op het oog heeft een verstandige koop zou zijn. Daarbij kijk ik altijd kritisch naar de bouwkundige staat en kan ik direct een nauwkeurige inschatting maken over wat eventuele renovaties u gaan kosten.

Ik hou van korte lijntjes en werk daarom bewust zelfstandig. Voor u betekent dat persoonlijke 1-op-1 begeleiding en altijd een vast aanspreekpunt en vertrouwenspartner in uw zoektocht.

Uw kompas in de zoektocht naar uw droomwoning

Uw droomwoning realiseren tegen de beste prijs met de zekerheid dat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan, dat is mijn missie.

Schakel mij in als vertrouwenspersoon als u:
  • Uw zoektocht kracht bij wil zetten en aanbod wilt ontvangen nog voordat dit op Funda verschijnt.
  • Prijsadvies wilt ontvangen voor de aankoop van een bepaalde woning in de regio Stiens.
  • Begeleiding en ondersteuning wilt bij het bezichtigen van een specifieke woning. Ik zorg dat de juiste vragen worden gesteld en u het advies krijgt dat u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken.
  • Geen kat in de zak wilt kopen. Ik kijk altijd zelf kritisch naar de bouwkundige staat en laat zo nodig een externe inspecteur naar de woning kijken.
  • Een ervaren onderhandelaar zoekt. Zo koopt u de woning altijd voor een zo voordelig mogelijke prijs en houdt u geld over voor de leuke dingen!
  • Een deskundig partner zoekt om alle voorbereiding en formaliteit voor u te regelen zodat u echt kunt luisteren naar uw gevoel.
Libbe Duinstra - makelaar

Weet u al wat u kunt lenen?

Om echt slagvaardig te kunnen zijn en een krachtig bod uit te kunnen brengen (mogelijk zelfs zonder voorbehoud van financiering), raad ik u altijd aan eerst met een hypotheekadviseur praten. Ook daarmee help ik u graag.

Vertel mij meer
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Ik help u graag verder

Kennismaken kost u niets

We use cookies in order to personalize your site experience.