Woning verkopen - Makelaar Stiens

Zorgeloos
uw woning verkopen

Uw woning succesvol verkopen draait om meer dan alleen de hoogste opbrengst. Een goede verkoop heeft ook betrekking op de communicatie en samenwerking tijdens het proces en een fijne afhandeling zonder juridische claims of andere problemen. Ik ben u graag van dienst.

Afspraak maken

Het is een bijzonder vervelend scenario: u heeft een overeenkomst gesloten met een geïnteresseerde koper, alles lijkt in kannen en kruiken, maar uit het niets beschuldigt de koper u van onrechtmatig handelen. Een calamiteit die ze in hun ogen ‘over het hoofd gezien hebben’. Het komt vaker voor dan u denkt. De oorzaak? Onvoldoende voorbereiding, betrokkenheid en juridische kennis van uw makelaar.

Een makelaar die u volledig ontzorgt

Een goed verkoopproces draait om meer dan alleen een hoge verkoopprijs. U heeft niet voor niets een makelaar in de hand genomen, dan mag u verwachten dat uw makelaar u volledig ontzorgt, goed communiceert en altijd open en eerlijk is over eventuele gebreken of risico’s. Bovendien wilt u ervan verzekerd zijn dat als u een bindende koopovereenkomst tekent, u later niet voor van alles en nog wat aansprakelijk bent.

Mede dankzij mijn achtergrond als uitvoerder in de bouw zijn goed organiseren, goed communiceren en goed zorgen belangrijke karaktereigenschappen. En met goed zorgen bedoel ik óók goed zorgen voor geïnteresseerde kopers. Als verkoper bent u natuurlijk mijn opdrachtgever, maar ik vind het belangrijk om kopers goed en zo volledig mogelijk te informeren of de woning die ze willen kopen.

Bovendien biedt een enthousiaste en betrokken houding tijdens bezichtigingen mij de mogelijkheid veel waardevolle informatie te bemachtigen over de interesse en financiële slagkracht (en eventuele voorbehouden) van kopers. Informatie waarmee u een betere keuze kunt mocht u een meerdere biedingen ontvangen.

Uw woning zorgeloos verkocht in 8 stappen

Iedere verkoop is maatwerk. Immers, geen enkele woning is hetzelfde en de markt is continu in beweging.

Onderstaande 8 stappen geven u echter een goed beeld van het totale verkoopproces:
  • Kennismaking en oriënterend gesprek
  • Het bepalen van de vraagprijs
  • Verkoop- en marketingplan
  • Woning verkoopgereed maken
  • De bezichtigingen
  • De onderhandelingen / biedingsprocedure
  • Het ondertekenen van de koopovereenkomst
  • Naar de notaris
Libbe Duinstra - makelaar

Eerst weten wat uw huis waard is?

Twijfelt u nog of u uw woning wilt verkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan, dan kom ik snel langs voor een eerste kennismaking.

Waardebepaling aanvragen
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Op zoek naar een eerlijke makelaar?

Ik help u graag om uw huis te verkopen

We use cookies in order to personalize your site experience.