, Over ons - Libbe Duinstra

Goed advies en een fijn contact

Daar komen mensen voor terug. Als makelaar moet je je zorg- en adviesfunctie zeer serieus nemen. Ik ga alleen voor de hoogste kwaliteit en wil werken voor mensen die dat kunnen waarderen. Zoek je een makelaar die zich goed voorbereidt en verdiept in het te kopen/verkopen huis? Of wil je ergens over sparren om tot een betere keuze te komen? Ik maak graag kennis met je.

Afspraak maken

“Kopen of verkopen is spannend. En spanning vraagt om goede communicatie.”

“Kopen of verkopen is spannend. En spanning vraagt om goede communicatie.

Libbe Duinstra

Makelaar met een technische achtergrond
Technische achtergrond

Libbe Duinstra is een makelaar met een technische achtergrond. Voordat hij de makelaardij wereld ontdekte was Libbe jarenlang uitvoerder/leidinggevende bij bouwbedrijf Kolthof. Dit is de plek geweest waar hij leerde om hard maar nauwkeurig te werken.
Door de technische achtergrond merkte Libbe dat steeds meer vrienden en familie om advies vroegen over de bouwkundige staat van een woning. De combinatie tussen bouwkunde, advies geven en het klantcontact deed Libbe besluiten om een hele nieuwe richting in te gaan, namelijk het volgen van een opleiding tot makelaar-taxateur.

Ervaring opdoen

Na het voltooien van de opleiding is Libbe niet direct begonnen als makelaar-taxateur. Dankzij de bankencrisis is hij eerst begonnen als schade-expert in Groningen, om de aarbevingsschades op te nemen. ‘Hier heb ik geleerd hoe ik om moet gaan met gevoelige situaties en met de emoties van klanten’, aldus Libbe Duinstra.
Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en is Libbe vanaf 2018 begonnen als zelfstandig taxateur. Niet veel later werd Libbe Duinstra beëdigd als makelaar.

‘Ik vind taxeren leuk omdat het enorm afwisselend werk is. De verschillende mensen, uiteenlopende woningen en situaties; het is iedere keer anders en ik mag overal binnenkijken.
Ook het uitwerken van de rapporten is een leuke bezigheid. Dan heb ik even een lekker momentje op kantoor met een muziekje erbij.’

Lokaal betrokken

Inmiddels heeft Libbe Duinstra jaren ervaring in het taxeren, het aankopen- en het verkopen van woningen en appartementen in de omgeving van Stiens. De kracht van Libbe is dat hij de omgeving goed kent.
Hij woont zijn leven lang al in Stiens, waardoor hij goed weet wat speelt in de omgeving. Samen met zijn gezin is hij regelmatig te vinden bij de verschillende sportverenigingen van het dorp. Zo voetbalt Libbe samen met zijn zoon bij voetbalvereniging SC Stiens en is hij actief als sponsor bij korfbalvereniging CSL.
Als Libbe niet op de sportvelden te vinden is, gaat hij graag met zijn gezin naar mooie plekken zoals Paesens-Moddergat of Zwarte Haan. Ook is hij groot liefhebber van de Waddeneilanden en komt hij graag op Terschelling en Ameland.

Makelaardij Libbe Duinstra

Dus bent u op zoek naar iemand die uw woning kan taxeren, verkopen of aankopen in de omgeving van Stiens, Hallum, Marrum of Leeuwarden? Of een makelaar die op de hoogte is van de wijzigingen bij de overdrachtsbelasting? Kies dan voor Makelaardij Libbe Duinstra. Met zijn bouwkundige achtergrond, kennis van de omgeving en persoonlijk contact is Libbe hiervoor de aangewezen persoon. Vele klanten gingen u al voor en gaven Libbe Duinstra gemiddeld een 9,6 voor zijn verdiensten.

Hoe klanten mij beoordelen

Een snelle verkoop
We werden goed op de hoogte gehouden en hadden een snelle verkoop, alles werd goed aangepakt zoals foto’s en info.
10
Verkoper Ungastins 19, Stiens
Goede kennis van de lokale markt

Libbe Duinstra heeft goede kennis van de lokale markt en heeft daardoor ons huis scherp in de markt kunnen zetten. De communicatie was duidelijk en gehele verkoop is goed verlopen. Wij zijn zeer tevreden over het gehele verkoopproces.

9
Verkoper Grovestins 47, Stiens
Goede communicatie met een zeer goed eindresultaat

Uitstekende verkoopbegeleiding.

Goede communicatie met een zeer goed eindresultaat.

Ik beveel deze makelaar bij iedereen aan.

10
Verkoper Tipelsteech 5, Marrum
Persoonlijke service

Persoonlijke service en duidelijke communicatie. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken en zullen Libbe zeker aanraden.

10
Verkoper Wilhelminastraat 27, Marrum
Vriendelijk, betrokken en professioneel

Geweldige makelaar. Vriendelijk, betrokken en professioneel. Op de hoogte van de markt. Prettig in communicatie.

9
Verkoper Ipestrjitte 16, Stiens
Weet waar hij het over heeft
Makelaar Libbe geeft goeie informatie, weet waar hij het over heeft en stelt je gerust! Wij zijn blij
10
Verkoper Finne 79, Hallum
9,8 Verkoop
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.