, Makelaar Taxateur in Akkrum - Libbe Duinstra
Libbe Duinstra - Makelaar

Makelaardij Libbe Duinstra is uw makelaar in Akkrum en omgeving!

In het leven maakt u keuzes, iedere dag weer. Hoe groter het belang dat achter de keuze schuil gaat, hoe groter de waarde van iemand die met u meedenkt maar niet per definitie met u mee praat maar u voorziet van het juiste advies!

Gratis waardebepaling

Belangstellend, scherp en integer. Iemand die u adviseert. Niet zomaar een adviseur, nee een raadgever die ontzorgt met oog voor úw positie. De ervaring die ik heb opgedaan met de verkoop, aankoop, advies en de uitvoering van opdrachten voor talloze opdrachtgevers zet ik graag voor u in. Kenmerkend voor mijn werkwijze is  enthousiasme, mijn punctualiteit, een optimale communicatie en echte aandacht. Dit laatste geldt uiteraard voor “het dossier” maar zeker ook voor u, mijn relatie.

Makelaar in Akkrum

U wilt uw huis verkopen in Akkrum? Of misschien vraagt u zich af of dit het juiste moment is om uw huis te verkopen? Ik vertel u wat de waarde is van uw woning en wat voor u de beste stappen zijn om deze te verkopen. Makelaardij Libbe Duinstra begeleidt u van a tot z. Persoonlijk en met aandacht voor uw specifieke situatie.

Huis verkopen?

Als makelaar in Akkrum en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luister naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt.
Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Taxateur woningen Akkrum

Dagelijks waardeer huizen zowel voor particulieren als instellingen, beleggers en bedrijven. Daarnaast beschik ik over de vereiste diploma’s, dankzij een jaarlijkse educatie, actuele kennis van de markt en vooral jarenlange ervaring. Ik benader het object kritisch doch genuanceerd waarbij de waarde met grote zorgvuldigheid en deskundigheid wordt vastgesteld. Daarnaast ben ik lid van NVM en Stichting VastgoedCert en sta ingeschreven in het Nederlands register voor taxateurs. Ik draag zorg voor de taxatie aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen na opname van de woning ontvang je een uitgebreid digitaal taxatierapport. Wilt u een taxatie aanvragen voor uw woning in Akkrum of omgeving? Neem contact met ons op.

Aankoopmakelaar Akkrum

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing. Wellicht zelfs een beslissing die u maar één keer in uw leven maakt. Voordat het tot een aankoop komt, dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

  • Is de vraagprijs reëel?
  • Hoe zit het met de juridische zaken?
  • Hoe is de bouwkundige kwaliteit van de woning?
  • Is er asbest in de woning verwerkt?
  • Is er sprake van erfpacht?
  • Is er sprake van betonrot?
  • In het geval van een appartement: heeft de vve schulden?

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar u als koper een antwoord op wilt en, nog belangrijker, een antwoord op moet hebben voordat u een woning koopt. Want als u eenmaal eigenaar bent, zijn zaken onomkeerbaar! Schakel daarom mij in als jullie aankoopmakelaar. Mijn werkgebied is geheel Friesland.

Huis te koop Akkrum

Ben je op zoek naar een te koop staand huis in Akkrum. Dan ben je waarschijnlijk dagelijks de huizensites zoals Funda aan het afstruinen voor het nieuwste woningaanbod in Akkrum, in de hoop jouw droomhuis te vinden op Funda! En natuurlijk het liefste voordat iemand anders er met het te koop staande huis ervan doorgaat. Wil je altijd als eerste op de hoogte blijven van ons nieuwe woningaanbod voordat het aanbod op Funda verschijnt? Like dan onze Facebookpagina. Het nieuwe aanbod wordt eerder weergeven op Facebook!

 

Libbe Duinstra - makelaar

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de aanpak van Libbe Duinstra als makelaar taxateur in Akkrum? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Dit gesprek kost u niets, maar levert u gegarandeerd veel op!

Neem contact op
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.