, Gratis waardebepaling - Libbe Duinstra

Gratis waardebepaling van uw woning

Bent u van plan uw woning te verkopen, maar wilt u graag eerst een indicatie van wat u mogelijk kunt ontvangen? Een afspraak voor een waardebepaling is zo gemaakt en kost u niets.

Afspraak maken

Hoewel een gratis waardebepaling nooit zo accuraat is als een officiële taxatie, biedt het schrijven van de vele taxatierapporten mij wel veel voordelen. Immers, doordat ik zoveel verschillende woningen in verschillende omgevingen in deze regio beoordeel, ben ik goed in staat om snel een accurate waardebepaling af te geven. Daarnaast ben ik sinds jaar en dag aangesloten bij de NVM, waarmee ik dagelijks belangrijke updates over de marktwerking ontvang.

Waardebepaling en eerste kennismaking

Ik combineer het geven van een waardebepaling graag met een eerste kennismaking waarin ik je meer vertel over mijn werkwijze tijdens het verkooptraject. Zo vertel ik je o.a. welke stappen we samen doorlopen en welke zorg, expertise en advisering u van mij mag verwachten. Bovendien is de waardebepaling een belangrijke basis voor het bepalen van een eventuele vraagprijs.

Libbe Duinstra - makelaar

Weten wat uw woning waard is?

Vraag vandaag nog uw gratis waardebepaling aan. Dat kost u helemaal niets en geeft u waardevolle inzichten over de markt en het verkoopproces.

Afspraak maken
Over Ons

Goed advies en een fijn contact

Daar komen mensen voor terug. Als makelaar moet je je zorg- en adviesfunctie zeer serieus nemen. Ik ga alleen voor de hoogste kwaliteit en wil werken voor mensen die dat kunnen waarderen. Zoek je een makelaar die zich goed voorbereidt en verdiept in het te kopen/verkopen huis? Of wil je ergens over sparren om tot een betere keuze te komen? Ik maak graag kennis met je.

Over ons
Een snelle verkoop
We werden goed op de hoogte gehouden en hadden een snelle verkoop, alles werd goed aangepakt zoals foto’s en info.
10
Verkoper Ungastins 19, Stiens
Eindelijk een die niet naast zijn schoenen loopt

Hele fijne en aardige makelaar, eindelijk een die niet naast zijn schoenen loopt.

Mocht ik ooit weer een makelaar nodig hebben dan ga ik zeker weer naar Libbe Duinstra.

10
Verkoper Aysmastins 13, Stiens
Goede communicatie met een zeer goed eindresultaat

Uitstekende verkoopbegeleiding.

Goede communicatie met een zeer goed eindresultaat.

Ik beveel deze makelaar bij iedereen aan.

10
Verkoper Tipelsteech 5, Marrum
Goede kennis van de lokale markt

Libbe Duinstra heeft goede kennis van de lokale markt en heeft daardoor ons huis scherp in de markt kunnen zetten. De communicatie was duidelijk en gehele verkoop is goed verlopen. Wij zijn zeer tevreden over het gehele verkoopproces.

9
Verkoper Grovestins 47, Stiens
9,8 Verkoop
Bekijk ons nieuwste aanbod
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Waardebepaling aanvragen?

Ik kom graag bij u langs!

We use cookies in order to personalize your site experience.