, Gratis waardebepaling - Libbe Duinstra

Gratis waardebepaling van uw woning

Bent u van plan uw woning te verkopen, maar wilt u graag eerst een indicatie van wat u mogelijk kunt ontvangen? Een afspraak voor een waardebepaling is zo gemaakt en kost u niets.

Afspraak maken

Hoewel een gratis waardebepaling nooit zo accuraat is als een officiële taxatie, biedt het schrijven van de vele taxatierapporten mij wel veel voordelen. Immers, doordat ik zoveel verschillende woningen in verschillende omgevingen in deze regio beoordeel, ben ik goed in staat om snel een accurate waardebepaling af te geven. Daarnaast ben ik sinds jaar en dag aangesloten bij de NVM, waarmee ik dagelijks belangrijke updates over de marktwerking ontvang.

Waardebepaling en eerste kennismaking

Ik combineer het geven van een waardebepaling graag met een eerste kennismaking waarin ik je meer vertel over mijn werkwijze tijdens het verkooptraject. Zo vertel ik je o.a. welke stappen we samen doorlopen en welke zorg, expertise en advisering u van mij mag verwachten. Bovendien is de waardebepaling een belangrijke basis voor het bepalen van een eventuele vraagprijs.

Libbe Duinstra - makelaar

Weten wat uw woning waard is?

Vraag vandaag nog uw gratis waardebepaling aan. Dat kost u helemaal niets en geeft u waardevolle inzichten over de markt en het verkoopproces.

Afspraak maken
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Waardebepaling aanvragen?

Ik kom graag bij u langs!

We use cookies in order to personalize your site experience.