, Makelaar Taxateur in Dronrijp - Libbe Duinstra
Libbe Duinstra - Makelaar

Bent u op zoek naar een makelaar in Dronrijp?

Dan kunt u stoppen met zoeken, want makelaardij Libbe Duinstra is uw makelaar in Dronrijp en omgeving. Een huis kopen, of verkopen, doet u niet elke dag, dus een goede adviseur is onmisbaar. Libbe praat u niet naar de mond, maar voorziet u van de juiste input. Hij heeft oog voor uw unieke situatie, die hij vanwege zijn jarenlange ervaring en actuele vakkennis uitstekend kan beoordelen. Hij is scherp, integer en heeft belangstelling voor u en uw woonwensen.

Neem contact op

Libbe Duinstra is punctueel, enthousiast en stelt optimale communicatie voorop. Hij is sinds 2011 gecertificeerd makelaar-taxateur en heeft al vele mensen met toewijding en passie begeleid tijdens het aankoop- en verkoopproces. Zijn motto’s ‘eerlijk duurt het langst’, ‘afspraak is afspraak’ en ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ zijn voor hem dagelijkse kost.

Uw makelaar in Dronrijp helpt u graag

Dagelijks taxeert Libbe Duinstra woningen voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en beleggers. Hij beschikt over de juiste diploma’s en laat zich jaarlijks bijscholen. Hij heeft grote kennis van de actuele vastgoedmarkt, waardoor hij u uitstekend kan begeleiden bij de verkoop of aankoop van uw (toekomstige) woning. Libbe neemt de tijd voor u en staat klaar wanneer het u uitkomt.

Als lid van VastgoedPro en Stichting VastgoedCert ben ik er voor u. Hij staat ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs. Uw makelaar in Dronrijp zorgt voor de taxatie aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen na opname van de woning ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport.

Bent u benieuwd wat uw woning in Dronrijp waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Een huis kopen, waar dient u rekening mee te houden?

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing, waarbij diverse zaken gecontroleerd worden. Uw makelaar begeleidt u hierin en zorgt dat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Als u eenmaal eigenaar bent, dan zijn zaken onomkeerbaar! Schakel Libbe Duinstra in als uw aankoopmakelaar, dan beoordelen jullie samen o.a. de volgende zaken:

  • Is de vraagprijs reëel?
  • Hoe zit het met de juridische zaken?
  • Hoe is de bouwkundige kwaliteit van de woning?
  • Is er asbest in de woning verwerkt?
  • Is er sprake van erfpacht?
  • Is er sprake van betonrot?
  • In het geval van een appartement: heeft de vve schulden?
Huis kopen in het Friese Dronrijp

Ben je op zoek naar een te koop staand huis in Ferwert. Dan ben je waarschijnlijk dagelijks de huizensites zoals Funda aan het Dronrijp is een dorp, gelegen in de Waadhoeke. Het is één van de weinige plekken van Friesland, die al lang voor de christelijke jaartelling werd bewoond. In de Middeleeuwen ontwikkelde het dorp zich snel, net als de naam. Van Dennigrip naar Drenningrip en van Drunrijp, via Op die Ryp en oppa Dronryp naar Dronrijp. Er wonen iets meer dan drieduizend inwoners, die genieten van de rust in de regio tussen Leeuwarden en Franeker.

Bent u klaar met het constant zoeken op Funda? Wilt u op de hoogte blijven van het nieuwe woningaanbod? Like dan de Facebookpagina van uw makelaar in Dronrijp!

 

Libbe Duinstra - makelaar

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de aanpak van Libbe Duinstra als makelaar taxateur in Dronrijp? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Dit gesprek kost u niets, maar levert u gegarandeerd veel op!

Neem contact op
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.