Libbe Duinstra - Makelaar

Makelaardij Libbe Duinstra is uw makelaar in Burdaard en omgeving!

In het leven maakt u keuzes, iedere dag weer. Hoe groter het belang dat achter de keuze schuil gaat, hoe groter de waarde van iemand die met u meedenkt maar niet per definitie met u mee praat maar u voorziet van het juiste advies!

Gratis waardebepaling

Geïnteresseerd, alert en betrouwbaar. Een persoon die u begeleidt. Niet zomaar een begeleider, maar een consultant die zorg draagt met aandacht voor úw situatie. De kennis die ik heb verworven door verkoop, aankoop, advisering en het realiseren van projecten voor vele cliënten, wil ik met plezier voor u benutten. Typerend voor mijn aanpak is mijn gedrevenheid, stiptheid, optimale communicatie en ware betrokkenheid. Dit geldt natuurlijk voor “het project” maar vooral voor u.

Wanneer u voor belangrijke keuzes staat, zoals het verkopen of kopen van een woning, is het essentieel om iemand naast u te hebben die niet alleen met u meedenkt, maar u ook voorziet van oprecht advies. Bij Makelaardij Libbe Duinstra in Burdaard vindt u die persoonlijke en vriendelijke benadering die u zoekt.

Over Libbe Duinstra

Sinds 2011 ben ik, Libbe Duinstra, actief als gecertificeerd makelaar-taxateur. Met veel toewijding en passie begeleid ik mensen in het aan- en verkoopproces. Openheid, eerlijkheid en betrokkenheid zijn de kernwaarden die ik hoog in het vaandel draag. “Eerlijkheid duurt het langst” en “afspraak is afspraak” zijn mijn motto’s. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg.

Uw huis verkopen?

Als makelaar in Burdaard en de wijde omgeving begeleid ik u persoonlijk bij de verkoop van uw woning. Verkopen is maatwerk en daarom neem ik uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren en sta ik voor u klaar op de momenten die u het beste uitkomen. Bent u nieuwsgierig naar wat uw huis waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Taxateur woningen in Burdaard

Ik taxeer dagelijks woningen voor een breed scala aan opdrachtgevers. Met de juiste diploma’s, jaarlijkse educatie en jarenlange ervaring ben ik uitstekend in staat om de waarde van uw woning zorgvuldig en deskundig vast te stellen. Als lid van NVM en Stichting VastgoedCert, en ingeschreven in het Nederlands register voor taxateurs, verzorg ik het gehele taxatieproces. Binnen ongeveer drie werkdagen na opname van de woning ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport. Heeft u een taxatie nodig voor uw woning in Burdaard? Neem dan gerust contact op.

Aankoopmakelaar in Burdaard

Een huis kopen is een grote stap en vaak een eenmalige gebeurtenis. Er zijn veel zaken die u moet uitzoeken voordat u tot aankoop overgaat. Of het nu gaat om de vraagprijs, juridische aspecten, bouwkundige staat of specifieke kenmerken van de woning, als uw aankoopmakelaar help ik u bij al deze vraagstukken. Mijn werkgebied beslaat heel Friesland, dus ook in Burdaard sta ik voor u klaar.

Huis te koop in Burdaard

Bent u op zoek naar een woning in Burdaard? Dan bent u waarschijnlijk al bekend met het speuren op huizensites zoals Funda. Om altijd als eerste op de hoogte te zijn van ons nieuwe aanbod, kunt u onze Facebookpagina volgen. Hier plaatsen we het aanbod zelfs voordat het op Funda verschijnt!

Wonen in Burdaard

Burdaard is een dorp met een sterke gemeenschapszin, voorzieningen zoals een basisschool en sportverenigingen, en een goede bereikbaarheid vanuit de omliggende regio’s. Met een jachthaven die aansluit op het open vaarwater van de Dokkumer Ee, is het ook voor watersportliefhebbers een ideale locatie.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Een gesprek kost u niets, maar kan u veel opleveren!

Bekijk alle diensten

Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan een eerlijk advies? Ik kijk graag met u mee en ondersteun u in het maken van de juiste keuzes. Neem contact op voor een persoonlijke benadering in uw vastgoedavontuur.

Libbe Duinstra - makelaar

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de aanpak van Libbe Duinstra als makelaar taxateur in Burdaad? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Dit gesprek kost u niets, maar levert u gegarandeerd veel op!

Neem contact op
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.