, Makelaar taxateur in Holwerd - Libbe Duinstra
Libbe Duinstra - Makelaar

Makelaardij Libbe Duinstra is uw makelaar in Holwerd en omgeving!

In het leven maakt u keuzes, iedere dag weer. Hoe groter het belang dat achter de keuze schuil gaat, hoe groter de waarde van iemand die met u meedenkt maar niet per definitie met u mee praat maar u voorziet van het juiste advies!

Gratis waardebepaling

Belangstellend, scherp en integer. Iemand die u adviseert. Niet zomaar een adviseur, nee een raadgever die ontzorgt met oog voor úw positie. De ervaring die ik heb opgedaan met de verkoop, aankoop, advies en de uitvoering van opdrachten voor talloze opdrachtgevers zet ik graag voor u in. Kenmerkend voor mijn werkwijze is  enthousiasme, mijn punctualiteit, een optimale communicatie en echte aandacht. Dit laatste geldt uiteraard voor “het dossier” maar zeker ook voor u, mijn relatie.

Over Libbe Duinstra

Sinds 2011 ben ik gecertificeerd als makelaar-taxateur. Sinds mijn opleiding tot makelaar-taxateur heb ik al veel mensen met toewijding en passie begeleid tijdens het aan- en verkoopproces. Openheid, eerlijkheid, betrokkenheid en plezier in mijn werk zijn mijn kernwaarden. Mijn motto’s zijn: “eerlijkheid duurt het langst”, “afspraak is afspraak” en “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”.

Huis verkopen?

Als makelaar in Holwerd en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luister naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt.
Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Taxateur woningen Holwerd

Dagelijks waardeer huizen zowel voor particulieren als instellingen, beleggers en bedrijven. Daarnaast beschik ik over de vereiste diploma’s, dankzij een jaarlijkse educatie, actuele kennis van de markt en vooral jarenlange ervaring. Ik benader het object kritisch doch genuanceerd waarbij de waarde met grote zorgvuldigheid en deskundigheid wordt vastgesteld. Daarnaast ben ik lid van Vastgoed pro en Stichting VastgoedCert en sta ingeschreven in het Nederlands register voor taxateurs. Ik draag zorg voor de taxatie aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen na opname van de woning ontvang je een uitgebreid digitaal taxatierapport. Wilt u een taxatie aanvragen voor uw woning in Holwerd of omgeving? Neem contact met ons op.

Aankoopmakelaar Holwerd

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing. Wellicht zelfs een beslissing die u maar één keer in uw leven maakt. Voordat het tot een aankoop komt, dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

  • Is de vraagprijs reëel?
  • Hoe zit het met de juridische zaken?
  • Hoe is de bouwkundige kwaliteit van de woning?
  • Is er asbest in de woning verwerkt?
  • Is er sprake van erfpacht?
  • Is er sprake van betonrot?
  • In het geval van een appartement: heeft de vve schulden?

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar u als koper een antwoord op wilt en, nog belangrijker, een antwoord op moet hebben voordat u een woning koopt. Want als u eenmaal eigenaar bent, zijn zaken onomkeerbaar! Schakel daarom mij in als jullie aankoopmakelaar. Mijn werkgebied is geheel Friesland.

Huis te koop Holwerd

Ben je op zoek naar een te koop staand huis in Holwerd. Dan ben je waarschijnlijk dagelijks de huizensites zoals Funda aan het afstruinen voor het nieuwste woningaanbod in Holwerd, in de hoop jouw droomhuis te vinden op Funda! En natuurlijk het liefste voordat iemand anders er met het te koop staande huis ervan doorgaat. Wil je altijd als eerste op de hoogte blijven van ons nieuwe woning aanbod voordat het aanbod op Funda verschijnt? Like dan onze Facebookpagina. Het nieuwe aanbod wordt eerder weergeven op Facebook!

Wonen in Holwerd

Holwerd ligt ten noordwesten van Dokkum en ten zuiden van de Waddenzee, tussen Blija, Waaxens en Ternaard. De dorpskern ligt ingeklemd tussen de N356, N357 en N358. De Holwerdervaart stroomt langs de N356 naar het zuiden toe, en heeft tevens een kleine aanleghaven.Tussen het buitendijkse gebied en het dorp is een klein industrieterrein. In 2020 telde het dorp 1.585 inwoners. Onder het dorp vallen ook de buurtschappen Kletterbuurt en Drieboerehuizen. Het dorp is vooral bekend van de veerdienst naar het waddeneiland Ameland en het wadlopen.

 

Libbe Duinstra - makelaar

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de aanpak van Libbe Duinstra als makelaar taxateur in Holwerd? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Dit gesprek kost u niets, maar levert u gegarandeerd veel op!

Neem contact op
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.