, Makelaar taxateur in Vrouwenparochie - Libbe Duinstra
Libbe Duinstra - Makelaar

Makelaardij Libbe Duinstra is uw makelaar in Vrouwenparochie en omgeving!

In het leven maakt u keuzes, iedere dag weer. Hoe groter het belang dat achter de keuze schuil gaat, hoe groter de waarde van iemand die met u meedenkt maar niet per definitie met u mee praat maar u voorziet van het juiste advies!

Maak een afspraak

Belangstellend, scherp en integer. Iemand die u adviseert. Niet zomaar een adviseur, nee een raadgever die ontzorgt met oog voor úw positie. De ervaring die ik heb opgedaan met de verkoop, aankoop, advies en de uitvoering van opdrachten voor talloze opdrachtgevers zet ik graag voor u in. Kenmerkend voor mijn werkwijze is enthousiasme, mijn punctualiteit, een optimale communicatie en echte aandacht. Dit laatste geldt uiteraard voor “het dossier” maar zeker ook voor u, mijn relatie.

Over Libbe Duinstra

Sinds 2011 ben ik gecertificeerd als makelaar-taxateur. Sinds mijn opleiding tot makelaar-taxateur heb ik al veel mensen met toewijding en passie begeleid tijdens het aan- en verkoopproces. Openheid, eerlijkheid, betrokkenheid en plezier in mijn werk zijn mijn kernwaarden. Mijn motto’s zijn: “eerlijkheid duurt het langst”, “afspraak is afspraak” en “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”.

Huis verkopen?

Als makelaar in Vrouwenparochie en omgeving kan ik u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Ik neem daarom de tijd voor uw woning, luisteren naar uw wensen en sta voor u klaar wanneer het u uitkomt.
Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

 

Libbe Duinstra - makelaar

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de aanpak van Libbe Duinstra als makelaar in Vrouwenparochie? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Dit gesprek kost u niets, maar levert u gegarandeerd veel op!

Neem contact op
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.