Libbe Duinstra - Makelaar

Bent u op zoek naar een makelaar in Sint Jacobiparochie?

Dan kunt u stoppen met zoeken, want makelaardij Libbe Duinstra is uw makelaar in Sint Jacobiparochie en omgeving. Een huis kopen, of verkopen, doet u niet elke dag, dus een goede adviseur is onmisbaar. Libbe praat u niet naar de mond, maar voorziet u van de juiste input. Hij heeft oog voor uw unieke situatie, die hij vanwege zijn jarenlange ervaring en actuele vakkennis uitstekend kan beoordelen. Hij is scherp, integer en heeft belangstelling voor u en uw woonwensen.

Neem contact op

Libbe Duinstra is punctueel, enthousiast en stelt optimale communicatie voorop. Hij is sinds 2011 gecertificeerd makelaar-taxateur en heeft al vele mensen met toewijding en passie begeleid tijdens het aankoop- en verkoopproces. Zijn motto’s ‘eerlijk duurt het langst’, ‘afspraak is afspraak’ en ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ zijn voor hem dagelijkse kost.

Uw makelaar in Sint Jacobiparochie helpt u graag

Dagelijks taxeert Libbe Duinstra woningen voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en beleggers. Hij beschikt over de juiste diploma’s en laat zich jaarlijks bijscholen. Hij heeft grote kennis van de actuele vastgoedmarkt, waardoor hij u uitstekend kan begeleiden bij de verkoop of aankoop van uw (toekomstige) woning. Libbe neemt de tijd voor u en staat klaar wanneer het u uitkomt.

Als lid van VastgoedPro en Stichting VastgoedCert ben ik er voor u. Hij staat ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs. Uw makelaar in Stiens zorgt voor de taxatie aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen na opname van de woning ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport.

Bent u benieuwd wat uw woning in Sint Jacobiparochie waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan of neem contact met mij op voor een kennismaking.

Een huis kopen, waar dient u rekening mee te houden?

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing, waarbij diverse zaken gecontroleerd worden. Uw makelaar begeleidt u hierin en zorgt dat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Als u eenmaal eigenaar bent, dan zijn zaken onomkeerbaar! Schakel Libbe Duinstra in als uw aankoopmakelaar, dan beoordelen jullie samen o.a. de volgende zaken:

  • Is de vraagprijs reëel?
  • Hoe zit het met de juridische zaken?
  • Hoe is de bouwkundige kwaliteit van de woning?
  • Is er asbest in de woning verwerkt?
  • Is er sprake van erfpacht?
  • Is er sprake van betonrot?
  • In het geval van een appartement: heeft de vve schulden?
Huis kopen in het Friese Sint Jacobiparochie

Ben je op zoek naar een te koop staand huis in Sint Jacobiparochie. Dan ben je waarschijnlijk dagelijks de huizensites zoals Funda aan het afstruinen voor het nieuwste woningaanbod in Sint Jacobiparochie, in de hoop jouw droomhuis te vinden op Funda! En natuurlijk het liefste voordat iemand anders er met het te koop staande huis ervan doorgaat. Wil je altijd als eerste op de hoogte blijven van ons nieuwe woningaanbod voordat het aanbod op Funda verschijnt? Like dan de Facebookpagina van uw makelaar in Sint Jacobiparochie!

 

Libbe Duinstra - makelaar

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de aanpak van Libbe Duinstra als makelaar taxateur in Sint Jacobiparochie? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Dit gesprek kost u niets, maar levert u gegarandeerd veel op!

Neem contact op
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.