Makelaar Stiens

Makelaardij Libbe Duinstra is dé makelaar taxateur in Stiens voor u! Dagelijks maakt u keuzes. Sommige zijn eenvoudig, maar andere hebben een gigantische impact op uw dagelijks leven. Het is fijn als u een betrouwbare adviseur heeft, die met u mee kan denken en u voorziet van een degelijk advies.

Stiens telt ongeveer 8000 inwoners en ligt in de gemeente Leeuwarden aan de provinciale weg de N357 ten noorden van de stad Leeuwarden. Het dorp Stiens heeft een hoog voorzieningen niveau met o.a. winkels (Hema, Kruidvat, Zeeman, Pearle en Blokker), Stiens heeft vier supermarkten, Stiens heeft drie basisscholen, Sportcentrum ‘It Gryn’ (binnenzwembad, buitenzwembad en sporthallen) sportvelden, cultureel centrum “De Skalm”, kinderboerderij, etc. De bevolking kent een grote verscheidenheid: oud inwoners van Stiens, nieuwe Friese import en import van elders. Er zijn goede busverbindingen tussen Stiens en Leeuwarden.
Op zoek naar een Makelaar in Stiens? 

Makelaardij Libbe Duinstra is dé makelaar taxateur in Stiens voor u! Dagelijks maakt u keuzes. Sommige zijn eenvoudig, maar andere hebben een gigantische impact op uw dagelijks leven. Het is fijn als u een betrouwbare makelaar heeft, die met u mee kan denken en u voorziet van een degelijk advies.

Wat kan uw makelaar in Stiens voor u betekenen?

Libbe Duinstra is belangstellend, integer en scherp. Een makelaar die u kan adviseren en begeleiden bij het aankopen, verkopen en taxeren van uw (toekomstige) woning. Deze professional heeft oog voor uw unieke positie, waarbij hij al zijn ervaring als makelaar inzet. Door zijn werkzaamheden voor talloze opdrachtgevers is hij in staat zijn opgedane ervaring in te zetten met enthousiasme, punctualiteit en oprechte aandacht. Optimale communicatie is essentieel.

Huis verkopen?

Als makelaar in Stiens en omgeving kan hij u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk, dus Libbe neemt altijd de tijd voor u en uw woning. Wilt u weten wat uw woning waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan of neem direct contact op voor een kennismaking.

Taxateur woningen Stiens

Dagelijks waardeert Libbe Duinstra huizen voor zowel particulieren als instellingen, beleggers en bedrijven. Daarnaast beschikt hij over de vereiste diploma’s, dankzij jaarlijkse educatie, actuele kennis van de markt en uiteraard jarenlange ervaring. Het object wordt kritisch doch genuanceerd benaderd, waarbij de waarde met grote zorgvuldigheid en deskundigheid wordt vastgesteld. Daarnaast is de makelaardij lid van NVM en Stichting VastgoedCert en sta ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs.

Uw makelaar – taxateur in Stiens zorgt voor de taxatie aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen na opname van de woning ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport. Wilt u een taxatie aanvragen voor uw woning in Stiens of omgeving? Neem contact met ons op.

Aankoopmakelaar Stiens

Een huis kopen doen veel mensen maar één keer in uw leven, dus u kunt zich voorstellen wat een ingrijpende beslissing dit is. Voordat het tot een aankoop komt, dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

  • Is de vraagprijs reëel?;
  • Hoe zit het met de juridische zaken?;
  • Hoe is de bouwkundige kwaliteit van de woning?;
  • Is er asbest in de woning verwerkt?;
  • Is er sprake van erfpacht?;
  • Is er sprake van betonrot?;
  • In het geval van een appartement: heeft de VVE schulden?

Deze, en andere, vragen zijn relevant bij de aankoop van een woning. U bent op zoek naar antwoorden op uw vragen, want als u eenmaal eigenaar ben zijn zaken onomkeerbaar! Schakel daarom Libbe Duinstra in als uw aankoopmakelaar of taxateur, want hij is werkzaam door heel Friesland.

Over Stiens

Uw makelaar in Stiens is werkzaam in deze mooie plaats in de gemeente Leeuwarden. Bent u op zoek naar een woning in Stiens, dan kunt u eindeloos Funda raadplegen, maar Libbe kan u helpen om uw droomhuis te vinden. Wilt u op de hoogte blijven van het recente woningaanbod? Like onze Facebookpagina.

 

Afspraak maken - Makelaar Stiens
Een woning kopen of verkopen?

Ik help u graag verder!

We use cookies in order to personalize your site experience.