Makelaar Sint Annaparochie

Makelaardij Libbe Duinstra is uw makelaar in Sint Annaparochie en omgeving! Dagelijks maken we keuzes, maar hoe groter het belang, des te uitdagender de te maken beslissing. U wilt niet iemand inschakelen die met u meepraat, maar die u voorziet van het juiste advies. Ik help u graag uw woning in Friesland te verkopen, aankopen of taxeren.

Sint Anna Parochie is een dorp met een kleine 5000 inwoners en mag zich een van de grotere dorpen van de gemeente De Waadhoeke noemen. Het dorp beschikt over een levendige middenstand, zowel primair als secondair onderwijs maar ook het verenigingsleven, de sportvoorzieningen etc. zijn hier prima vertegenwoordigd. Sint Annaparochie ligt op ca. 5 km van de Waddenzee en heeft een prima verbinding naar de A31 richting afsluitdijk en de A32 richting Heerenveen.
Makelaar in Sint Annaparochie gezocht?

Makelaardij Libbe Duinstra is uw makelaar in Sint Annaparochie en omgeving! Dagelijks maken we keuzes, maar hoe groter het belang, des te uitdagender de te maken beslissing. U wilt niet iemand inschakelen die met u meepraat, maar die u voorziet van het juiste advies. Ik help u graag uw woning in Friesland te verkopen, aankopen of taxeren.

Wat kan Libbe Duinstra voor u betekenen?

Belangstellend, scherp en integer. Ik adviseer u graag, waarbij mijn uitgangspunt uw positie is. Al jarenlang ben ik werkzaam in de makelaardij, waardoor ik ruim ervaring heb opgedaan in het verkopen en aankopen van woningen. Ook het adviseren en uitvoeren van opdrachten voor allerhande opdrachtgevers doe ik graag, want deze ervaring neem ik weer mee naar u. Kenmerkend voor mijn werkwijze is enthousiasme, punctualiteit, optimale communicatie en oprechte aandacht. Dit laatste geldt uiteraard voor ‘het dossier’, maar zeker ook voor u; mijn relatie.

Uw huis verkopen door makelaar Sint Annaparochie?

Als makelaar in Sint Annaparochie en omgeving begeleid ik u bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk, dus daarom neem ik ruimschoots de tijd om uw woning, uw wensen en uw dromen in kaart te brengen. Ik sta voor u klaar, wanneer het u uitkomt.

Taxateur woningen regio Sint Annaparochie

Dagelijks waardeer ik huizen voor zowel particulieren als instellingen, beleggers en bedrijven. Libbe Duinstra beschikt over de vereiste diploma’s, actuele kennis en jarenlange professionele ervaring. Ik benader het object kritisch doch genuanceerd, waarbij ik de waarde met grote zorgvuldigheid op deskundige wijze vaststel.

Aankoopmakelaar Noordwest Friesland

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing. Wellicht zelfs een beslissing, die u maar één keer in uw leven maakt. Voordat het tot een aankoop komt dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

  • Is de vraagprijs van uw droomwoning reëel?;
  • Hoe zit het met de juridische zaken?;
  • Is de woning bouwkundig in orde?;
  • Hoe is het geregeld met erfpacht?;
  • Bevat de woning asbest of betonrot?;
  • Heeft de VVE schulden? (bij een appartement)

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar u als koper een antwoord op wilt en, nog belangrijker, moet hebben, voordat u een woning koopt. Als u eenmaal de eigenaar bent, dan zijn zaken onomkeerbaar! Schakel Libbe Duinstra in als uw aankoopmakelaar, zodat u altijd goed voorbereid te werk gaat.

Huis te koop in Sint Annaparochie
Bent u op zoek naar een huis, dat te koop staat in Sint Annaparochie? Dan hoopt u vast en zeker uw droomhuis te vinden op sites als Funda. Natuurlijk het liefst, voordat iemand anders er met het te koop staande huis van doorgaat. Wilt u altijd als eerste op de hoogte blijven van ons nieuwe woningaanbod, voordat het aanbod op Funda verschijnt? Like onze Facebookpagina, want hier zetten we het actuele aanbod op!

Over Sint Annaparochie
Sint Anna is het grootste dorp van de voormalig gemeente ‘Het Bildt’, nu de Waadhoeke. De plaats heeft diverse sportverenigingen, basisscholen, winkels en horeca en heeft een behoorlijk voorzieningenniveau. St. Annaparochie is gelegen op ongeveer 15 kilometer ten noordwesten van Leeuwarden met een inwoneraantal van ongeveer 4000 inwoners. Het Bildtse dorp heeft een eigen cultuur en hart, waarbij er een gebalanceerde mix is ontstaan van Friezen en import-Friezen.
De ontsluitingsmogelijkheden naar omringende steden, want Leeuwarden (15 km), Franeker (17 km) en Harlingen (20 km) liggen, zijn uitstekend. De zeedijk met zicht op de Waddenzee en de Waddeneilanden liggen op fietsafstand, dus heerlijk genieten van de rust en de ruimte die Friesland biedt!

 

Afspraak maken - Makelaar Stiens
Een woning kopen of verkopen?

Ik help u graag verder!

We use cookies in order to personalize your site experience.