, Makelaar Leeuwarden - Libbe Duinstra

Makelaar Leeuwarden

Libbe Duinstra is uw makelaar taxateur in regio Leeuwarden. Hij is integer, scherp, belangstellend en betrouwbaar. Van alle keuzes die we maken in het dagelijks leven, zijn keuzes rondom een potentiële nieuwe woning toch wel het meest zwaarwegend. U wilt er zeker van zijn dat u de juiste keus maakt en dat u een adviseur heeft die u optimale begeleiding biedt. 

Leeuwarden is de hoofdstad van Fryslân, een van de Friese Elfsteden en start en finishplaats van de Elfstedentocht. De stad bevindt zich in het Noord-westen van Nederland op slechts 1,5 uur rijden van Amsterdam. Een stad met een prachtige historische binnenstad die alle typische kenmerken heeft van een Nederlandse stad met grachten, bruggen, een waag en 17e eeuwse huizen. Het is de geboorteplaats van M.C. Escher, dubbelspion Mata Hari, Rembrandt’s vrouw Saskia van Uylenburg en het is de voormalige woonplaats van de Nassau familie, de voorouders van het Nederlandse koningshuis.
Heeft u een betrouwbare makelaar in Leeuwarden nodig? 

Libbe Duinstra is uw makelaar taxateur in regio Leeuwarden. Hij is integer, scherp, belangstellend en betrouwbaar. Van alle keuzes die we maken in het dagelijks leven, zijn keuzes rondom een potentiële nieuwe woning toch wel het meest zwaarwegend. U wilt er zeker van zijn dat u de juiste keus maakt en dat u een adviseur heeft die u optimale begeleiding biedt.  Libbe is er voor uw positie en behartigt uw wensen. Hij kan u helpen met het verkopen, aankopen en taxeren van uw (toekomstige) woning. Door zijn jarenlange ervaring, voor diverse opdrachtgevers, is hij in staat om u te ondersteunen. Hij is enthousiast, punctueel en heeft oprechte aandacht voor uw situatie. 

Huis verkopen of juist een woning aankopen?

Als makelaar taxateur in Leeuwarden begeleidt Libbe Duinstra u bij de verkoop en/of aankoop van uw woning. Iedere woning is uniek, maar ook iedere koper is bijzonder. Hij neemt altijd de tijd voor u en uw woning, want maatwerk is zijn specialiteit. Wilt u weten wat uw woning waard is? Vraag direct een gratis waardebepaling aan of neem contact op voor een kop koffie. 

Taxateur woningen regio Leeuwarden

Dagelijks waardeert Libbe Duinstra huizen voor zowel particulieren als instellingen, beleggers en bedrijven. Daarnaast beschikt hij over de vereiste diploma’s en heeft hij jarenlange ervaring in het verkopen en aankopen van woningen. Dankzij jaarlijkse educatie en actuele kennis van de markt blijft hij op de hoogte van alle ins en outs van de vastgoedmarkt. Uw situatie wordt kritisch doch genuanceerd benaderd, waarbij de waarde van de woning met grote zorgvuldigheid en deskundigheid wordt vastgesteld. Daarnaast is Libbe Duinstra lid van NVM en Stichting VastgoedCert en staat hij ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs.

Aankoopmakelaar in de Friese hoofdstad

Een huis kopen doen veel mensen maar één keer in uw leven, dus u kunt zich voorstellen wat een ingrijpende beslissing dit is. Voordat het tot een aankoop komt, dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

  • Is de vraagprijs reëel?
  • Hoe zit het met de juridische zaken?
  • Hoe is de bouwkundige kwaliteit van de woning?
  • Is er asbest in de woning verwerkt?
  • Krijgt u te maken met erfpacht?
  • Is er sprake van betonrot?
  • In het geval van een appartement: heeft de VVE schulden?

Deze, en andere, vragen zijn relevant bij de aankoop van een woning. U bent op zoek naar antwoorden op uw vragen, want als u eenmaal eigenaar ben zijn zaken onomkeerbaar! Schakel daarom Libbe Duinstra in als uw aankoopmakelaar, want hij is werkzaam door heel Friesland.

Over Ljouwert

Uw makelaar in Leeuwarden is werkzaam in deze mooie plaats. Bent u op zoek naar een woning in deze stad, dan kunt u eindeloos Funda raadplegen, maar Libbe kan u helpen om uw droomhuis te vinden in Aldlân, Westeinde, Huizum, Zuiderburen of een compleet andere wijk? Wilt u op de hoogte blijven van het recente woningaanbod? Like onze Facebookpagina.

 

Afspraak maken - Makelaar Stiens
Een woning kopen of verkopen?

Ik help u graag verder!

We use cookies in order to personalize your site experience.