, Makelaar Hurdegaryp - Libbe Duinstra

Makelaar Hurdegaryp

Wilt u een woning in Hurdegaryp kopen of verkopen, dan bent u vast en zeker op zoek naar een betrouwbare makelaar in regio Hurdegaryp. Libbe Duinstra heeft kennis en ervaring in deze regio en weet wat er te halen en bieden valt. Hij heeft veel ervaring in het adviseren en begeleiden; een ware specialist in zijn vak!

Hurdegaryp kenmerkt zich door haar hoge voorzieningenniveau en beschikt o.a. over uitstekend openbaar vervoer met diverse busverbindingen en treinstation richting Leeuwarden en Groningen. Met de aanleg van de Centrale As is het doorgaande verkeer van en naar Leeuwarden enorm afgenomen en heeft de oude Rijksstraatweg weer zijn oude, dorpse karakter terug gekregen. Hurdegaryp is centraal gelegen op circa 10 autominuten van Leeuwarden. Met een winkelcentrum in de buurt, diverse basisscholen, een middelbare school, diverse sportclubs en een multifunctioneel centrum (MFC) biedt Hurdegaryp alles wat u direct nodig heeft in uw woonomgeving.
Zoekt u een makelaar in Hurdegaryp?

Wilt u een woning in Hurdegaryp kopen of verkopen, dan bent u vast en zeker op zoek naar een betrouwbare makelaar in regio Hurdegaryp. Libbe Duinstra heeft kennis en ervaring in deze regio en weet wat er te halen en bieden valt. Hij heeft veel ervaring in het adviseren en begeleiden; een ware specialist in zijn vak!

Over het Friese Hurdegaryp

Hurdegaryp, in het Nederlands Hardegarijp, is gelegen in de gemeente Tietjerksteradeel. Het dorp heeft ruim vijfduizend inwoners en dankzij het centrale station verplaatst u zich eenvoudig richting Leeuwarden en Groningen.

Wat kan uw makelaar in Hurdegaryp voor uw betekenen?

Makelaardij Libbe Duinstra is gevestigd in Stiens, maar heeft al ruimschoots naam gemaakt als makelaar in Hurdegaryp en omstreken. Libbe is scherp, integer en belangstellend. Hij is bereikbaar wanneer het ú uitkomt, dus ook in de avonduren en op zaterdagen.

  • De waarde van uw (toekomstige) woning vaststellen;
  • U helpen uw droomwoning te vinden en aan te kopen;
  • Uw huidige woning verkopen

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag gratis een waardebepaling aan of neem contact met hem op voor een kennismaking!

Een betrouwbare makelaar is het begin

Dagelijks waardeert Makelaardij Libbe Duinstra huizen voor zowel particulieren als instellingen, beleggers en bedrijven. Libbe heeft de vereiste diploma’s in zijn bezit, heeft actuele kennis en jarenlange professionele ervaring. Hij benadert het object kritisch, waarbij hij de waarde met grote zorgvuldigheid op deskundige wijze vaststelt.

Aankoopmakelaar Hardegarijp

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing. Wellicht zelfs een beslissing, die u maar één keer in uw leven maakt. Voordat het tot een aankoop komt dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

  • Is de vraagprijs van uw droomwoning reëel?;
  • Hoe zit het met de juridische zaken?;
  • Is de woning bouwkundig in orde?;
  • Hoe is het geregeld met erfpacht?;
  • Bevat de woning asbest of betonrot?;
  • Heeft de VVE schulden? (bij een appartement)

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar u als koper een antwoord op wilt en, nog belangrijker, moet hebben, voordat u een woning koopt. Als u eenmaal de eigenaar bent, dan zijn zaken onomkeerbaar! Schakel Libbe Duinstra in als uw aankoopmakelaar, zodat u altijd goed voorbereid te werk gaat.

 

Afspraak maken - Makelaar Stiens
Een woning kopen of verkopen?

Ik help u graag verder!

We use cookies in order to personalize your site experience.