, Makelaar Hallum - Libbe Duinstra

Makelaar Hallum

In het leven maakt u keuzes, iedere dag weer. Hoe groter het belang dat achter de keuze schuil gaat, hoe groter de waarde van iemand die met u meedenkt maar niet per definitie met u mee praat, maar u voorziet van het juiste advies! Libbe Duinstra is uw makelaar in Hallum.
 

Om te recreëren kunt u ook in de buurt blijven. Hallum beschikt namelijk over een geweldig openluchtzwembad waar jong en oud zich in de zomerperiode prima kunnen vermaken. Naast het zwembad heeft dit dorp een uniek hoenderpark met speeltuintje voor de kinderen. Dit wordt geheel door vrijwilligers gerund. De haven in het dorp komt uit op de Dokkumer Ee in Bartlehiem. Via de Elfstedenvaarroute kunt u over het water o.a. naar Leeuwarden of Dokkum varen (of schaatsen).

Voor een goede verzorgde overnachting kunt u terecht bij B&B Bij de Buurvrouw. Het is een prima uitvalsbasis om Noordoost-Fryslân te ontdekken en te beleven. Zoekt u rust en ruimte, dan is een bezoek aan het buitendijkse natuurgebied It Noarderleech zeker de moeite waard. Het Kweldercentrum Noarderleech van It Fryske Gea is een prima uitvalsbasis voor het maken van lange wandelingen, boeiende excursies en mooie wadlooptochten. Een ontmoetingsplek voor verhalen en belevenissen uit het kwelderland en rustplaats voor fietsers langs de dijk. Het centrum is de plek waar kennis en verhalen uit de omgeving samenkomen. Even binnen kijken om buiten meer te zien, dat is het idee. 

Makelaardij Libbe Duinstra is uw makelaar in Hallum!

In het leven maakt u keuzes, iedere dag weer. Hoe groter het belang dat achter de keuze schuil gaat, hoe groter de waarde van iemand die met u meedenkt maar niet per definitie met u mee praat, maar u voorziet van het juiste advies! Libbe Duinstra is uw makelaar in Hallum.

Wat kan Libbe Duinstra voor u betekenen?

Belangstellend, scherp en integer. Iemand die u adviseert. Niet zomaar een adviseur, nee een raadgever die ontzorgt met oog voor úw positie. De ervaring die hij heeft opgedaan met de verkoop, aankoop, advisering en de uitvoering van opdrachten voor talloze opdrachtgevers zet hij graag voor u in. Kenmerkend voor zijn werkwijze is zijn enthousiasme, punctualiteit, optimale communicatie en echte aandacht. Dit laatste geldt uiteraard voor “het dossier” maar zeker ook voor u, zijn relatie.

Huis verkopen via de makelaar in Hallum?

Als makelaar in Hallum en omgeving kan hij u begeleiden bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk. Libbe neemt daarom de tijd voor uw woning, luistert naar uw wensen en staat voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan of neem contact met Libbe Duinstra op voor een kennismaking.

Aankoopmakelaar Hallum

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing. Wellicht zelfs een beslissing die u maar één keer in uw leven maakt. Voordat het tot een aankoop komt, dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

  • Is de vraagprijs reëel?
  • Hoe zit het met de juridische zaken?
  • Hoe is de bouwkundige kwaliteit van de woning?
  • Is er asbest in de woning verwerkt?
  • Is er sprake van erfpacht?
  • Is er sprake van betonrot?
  • In het geval van een appartement: heeft de VVE schulden?

Dit is zomaar een aantal vragen waar u als koper een antwoord op wilt en, nog belangrijker, een antwoord op moet hebben voordat u een woning koopt. Want als u eenmaal eigenaar bent, zijn zaken onomkeerbaar! Schakel daarom Libbe in als jullie aankoopmakelaar. Zijn werkgebied is geheel Friesland.

 

Afspraak maken - Makelaar Stiens
Een woning kopen of verkopen?

Ik help u graag verder!

We use cookies in order to personalize your site experience.