, Makelaar Franeker - Libbe Duinstra

Makelaar Franeker

Bent u op zoek naar een makelaar taxateur in Franeker en omstreken? Dan is Libbe Duinstra uw makelaardij! Hij gaat nauwkeurig te werk, is integer, belangstellend, betrouwbaar en scherp. Een woning kopen, verkopen of taxeren doet u niet dagelijks, dus daarom wilt u de juiste begeleiding en adviezen. Zo kunt u zonder twijfels de juiste keus maken.

Franeker (Fries: Frjentsjer) is de hoofdplaats van de gemeente Franekeradeel, in de provincie Friesland telt circa 13.000 inwoners. Sinds 1853 vindt te Franeker elk jaar de PC plaats; dit is de belangrijkste kaatswedstrijd van Friesland en de oudste reguliere sportwedstrijd ter wereld. Franeker zou rond 800 zijn ontstaan als een Karolingisch castellum. De naam zou afkomstig zijn van "Froon-acker", ofwel "land van de heer/koning"; de oudste straat van de stad heet nog steeds Froonacker. Van de 11e eeuw tot de 16e eeuw ontwikkelde Franeker zich tot het bestuurlijk centrum van noordelijk Westergo. In de 15e eeuw vestigde hertog Albrecht van Saksen zich in Franeker. Het stadje leek zich tot hoofdstad van Friesland te ontwikkelen, maar werd overvleugeld door Leeuwarden.
Heeft u een betrouwbare makelaar in Franeker nodig?

Bent u op zoek naar een makelaar taxateur in Franeker en omstreken? Dan is Libbe Duinstra uw makelaardij! Hij gaat nauwkeurig te werk, is integer, belangstellend, betrouwbaar en scherp. Een woning kopen, verkopen of taxeren doet u niet dagelijks, dus daarom wilt u de juiste begeleiding en adviezen. Zo kunt u zonder twijfels de juiste keus maken.

Libbe Duinstra is er voor úw wensen

Libbe behartigt uw wensen en staat voor u in. Hij helpt uw (toekomstige) woning te taxeren, verkopen of aankopen. Dankzij zijn jarenlange ervaring voor diverse opdrachtgevers is hij een uitstekende partner in dit zwaarwegende proces. Uw makelaar in regio Franeker is punctueel, enthousiast en heeft oprechte aandacht.

Uw makelaar in Franeker helpt u met verkopen en aankopen

Als makelaar taxateur in Franeker begeleidt Libbe u bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Iedere koop is bijzonder en iedere woning is uniek. Uw makelaar neemt de tijd voor u en uw wensen, want maatwerk is zijn specialiteit. Wilt u weten wat uw woning waard is? Vraag direct een gratis waardebepaling aan of neem contact op voor een kop koffie.

Taxateur woningen in Friesland

Libbe Duinstra waardeert dagelijks woningen voor zowel particulieren als bedrijven, beleggers en instellingen. Hij beschikt over de vereiste diploma’s en heeft jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van woningen. Jaarlijkse educatie en actuele kennis van de markt zorgen voor een up-to-date kennis van de vastgoedmarkt. De waarde van de woning bepaalt Libbe met grote zorgvuldigheid en deskundigheid, waarbij uw situatie kritisch wordt benaderd. Hij is lid van NVM en Stichting VastgoedCert en staat ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs.

Uw makelaar in Franeker vraagt uw taxatie aan bij het NWWI, het plannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Zo’n drie werkdagen na opname van de woning ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport. Wilt u een taxatie aanvragen voor uw woning in Franeker of omgeving?

Aankoopmakelaar in Friesland
  • Is de vraagprijs reëel?
  • Hoe zit het met de juridische zaken?
  • Hoe is de bouwkundige kwaliteit van de woning?
  • Is er asbest in de woning verwerkt?
  • Krijgt u te maken met erfpacht?
  • Is er sprake van betonrot?
  • In het geval van een appartement: heeft de VVE schulden?

Een huis kopen doen veel mensen maar één keer in hun leven, dus u kunt zich voorstellen wat een ingrijpende beslissing dit is. Voordat het tot een aankoop komt, dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

Over Franeker

Franeker is de ster van de Elfsteden, want na deze stad komt het meest barre deel van de Elfstedentocht. Rijders kunnen hier altijd rekenen op een extra warm onthaal. We heten u van harte welkom in de stad waar in 1585 de tweede universiteit van het land werd gesticht. Deze is inmiddels verdwenen, maar de sporen zijn nog altijd zichtbaar. Enkele indrukwekkende gebouwen rondom de voormalige Hortus Botanicus (achter de Academiestraat), in de vele statige woningen van professoren én in de befaamde ‘Bogt fen Guné’, de oudste studentenkroeg van Nederland.

Veel van de monumentale panden in de binnenstad stammen al van voor de tijd van de Academie, toen Franeker in de wijde omgeving het belangrijkste handelscentrum was. Tegenwoordig is Franeker een levendige stad, waarin een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden, musea en theaters vindbaar zijn. Dit alles in een deftig monumentaal decor. De stad is natuurlijk bekend, vanwege het wereldberoemde planetarium van Eise Eisenga, maar er is meer… Veel meer!

Wilt u op de hoogte blijven van het recente woningaanbod en meer te weten komen over Franeker? Like onze Facebookpagina.

 

Afspraak maken - Makelaar Stiens
Een woning kopen of verkopen?

Ik help u graag verder!

We use cookies in order to personalize your site experience.