, Makelaar Dokkum - Libbe Duinstra

Makelaar Dokkum

Wanneer u een woning in Friesland wilt aan- of verkopen, kunt u wel een makelaar in Dokkum gebruiken. Makelaardij Libbe Duinstra neemt probleemloos de adviserende- en ondersteunende rol aan. Hij vertelt u wat u weten moet en is, mede dankzij jarenlange ervaring, een specialist in zijn vak.

Dokkum is één van de Friese Elfsteden en heeft een regionale verzorgingsfunctie voor heel Noordoost-Friesland. Sinds 2016 heeft Dokkum dankzij de Centrale As een goede/snellere aansluiting op Leeuwarden, Drachten en Heerenveen het heeft alle noodzakelijke en gewenste voorzieningen, zoals scholen, divers winkelaanbod, wekelijkse markt, theater, een zwembad en goede busverbindingen. Dokkum ligt vlakbij het schitterende Nationaal Park Lauwersmeer en de Friese wadden en is enkele kilometers verwijdert van Lauwersoog en Holwerd, de opstapplaatsen naar Schiermonnikoog en Ameland.
Makelaar in Dokkum gezocht?

Wanneer u een woning in Friesland wilt aan- of verkopen, kunt u wel een makelaar in Dokkum gebruiken. Makelaardij Libbe Duinstra neemt probleemloos de adviserende- en ondersteunende rol aan. Hij vertelt u wat u weten moet en is, mede dankzij jarenlange ervaring, een specialist in zijn vak.

Wat kan Libbe Duinstra voor u betekenen?

Belangstellend, scherp en integer. Libbe adviseert u graag, waarbij zijn uitgangspunt uw positie is. Al jarenlang is hij werkzaam in de makelaardij, waardoor hij ruime ervaring heeft opgedaan in het ver- en aankopen van woningen. Ook het adviseren en uitvoeren van opdrachten voor allerhande opdrachtgevers doet hij graag, want deze ervaring neemt hij weer mee naar u. Kenmerkend voor zijn werkwijze is enthousiasme, punctualiteit, optimale communicatie en oprechte aandacht. Dit laatste geldt uiteraard voor ‘het dossier’, maar zeker ook voor u.

Uw huis verkopen door een makelaar in Dokkum?

Als makelaar in Dokkum en omgeving begeleidt hij u bij de verkoop van uw woning. Een huis verkopen is maatwerk, dus daarom neemt Libbe ruimschoots de tijd om uw woning, uw wensen en uw dromen in kaart te brengen. Makelaardij Libbe Duinstra staat voor u klaar, wanneer het u uitkomt.

Taxateur woningen Noordoost-Friesland

Dagelijks waardeert hij huizen voor zowel particulieren als instellingen, beleggers en bedrijven. Libbe Duinstra beschikt over de vereiste diploma’s, actuele kennis en jarenlange professionele ervaring. Hij benadert het object kritisch doch genuanceerd, waarbij hij de waarde met grote zorgvuldigheid op deskundige wijze vaststelt.

Aankoopmakelaar Dokkum

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing. Wellicht zelfs een beslissing, die u maar één keer in uw leven maakt. Voordat het tot een aankoop komt dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

  • Is de vraagprijs van uw droomwoning reëel?;
  • Hoe zit het met de juridische zaken?;
  • Is de woning bouwkundig in orde?;
  • Hoe is het geregeld met erfpacht?;
  • Bevat de woning asbest of betonrot?;
  • Heeft de VVE schulden? (bij een appartement)

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar u als koper een antwoord op wilt en, nog belangrijker, moet hebben, voordat u een woning koopt. Als u eenmaal de eigenaar bent, dan zijn zaken onomkeerbaar! Schakel Libbe Duinstra in als uw aankoopmakelaar, zodat u altijd goed voorbereid te werk gaat.

Over Dokkum

Dokkum is één van de Elfsteden, gelegen in Noordoost-Friesland. Met ruim 12.000 inwoners best een grote plaats om te wonen. Met in het Noorden de Waddenzee en via de ‘Centrale As’ verbonden met Drachten, Groningen en Leeuwarden, een prachtig (toekomstig) thuis.

 

Afspraak maken - Makelaar Stiens
Een woning kopen of verkopen?

Ik help u graag verder!

We use cookies in order to personalize your site experience.