, Makelaar Burgum - Libbe Duinstra

Makelaar Burgum

Wilt u een woning in Burgum kopen of verkopen, dan bent u vast en zeker op zoek naar een betrouwbare makelaar in regio Burgum. Libbe Duinstra heeft kennis en ervaring in deze regio en weet wat er te halen en bieden valt. Hij heeft veel ervaring in het adviseren en begeleiden; een ware specialist in zijn vak!

Meer informatie
Het dorp Burgum is de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel met zo'n 10.000 inwoners en is centraal gelegen in de driehoek Leeuwarden, Drachten en Dokkum. Het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals: scholen, openbaar vervoer, horeca, diverse winkels en sportvoorzieningen, overdekt zwembad en bibliotheek. Het is een dorp met prima uitvalswegen zowel per boot via het kanaal als per auto via de nabij gelegen Centrale As en de A7.
Zoekt u een makelaar in Burgum?

Wilt u een woning in Burgum kopen of verkopen, dan bent u vast en zeker op zoek naar een betrouwbare makelaar in regio Burgum. Libbe Duinstra heeft kennis en ervaring in deze regio en weet wat er te halen en bieden valt. Hij heeft veel ervaring in het adviseren en begeleiden; een ware specialist in zijn vak!

Over het Friese Burgum

In het Nederlands heet dit dorp Bergum, maar in het Fries krijgt het de titel Burgum mee. Het dorp is gelegen in de gemeente Tietjerksteradeel en met bijna 10.000 inwoners het grootste dorp van deze noordelijke gemeente. Burgum staat bekend als veengebied, maar is ook een bekend woud- en waterdorp.

Wat kan uw makelaar in Burgum voor uw betekenen?

Makelaardij Libbe Duinstra is gevestigd in Stiens, maar heeft al ruimschoots naam gemaakt als makelaar in Burgum en omstreken. Libbe is scherp, integer en belangstellend. Hij is bereikbaar wanneer het ú uitkomt, dus ook in de avonduren en op zaterdagen.

  • De waarde van uw (toekomstige) woning vaststellen;
  • U helpen uw droomwoning te vinden en aan te kopen;
  • Uw huidige woning verkopen

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag gratis een waardebepaling aan of neem contact met hem op voor een kennismaking!

Een betrouwbare makelaar is het begin

Dagelijks waardeert Makelaardij Libbe Duinstra huizen voor zowel particulieren als instellingen, beleggers en bedrijven. Libbe beschikt over de vereiste diploma’s, actuele kennis en jarenlange professionele ervaring. Hij benadert het object kritisch doch genuanceerd, waarbij hij de waarde met grote zorgvuldigheid op deskundige wijze vaststelt.

Aankoopmakelaar Bergum

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing. Wellicht zelfs een beslissing, die u maar één keer in uw leven maakt. Voordat het tot een aankoop komt dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

  • Is de vraagprijs van uw droomwoning reëel?;
  • Hoe zit het met de juridische zaken?;
  • Is de woning bouwkundig in orde?;
  • Hoe is het geregeld met erfpacht?;
  • Bevat de woning asbest of betonrot?;
  • Heeft de VVE schulden? (bij een appartement)

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar u als koper een antwoord op wilt en, nog belangrijker, moet hebben, voordat u een woning koopt. Als u eenmaal de eigenaar bent, dan zijn zaken onomkeerbaar! Schakel Libbe Duinstra in als uw aankoopmakelaar, zodat u altijd goed voorbereid te werk gaat.

 

Afspraak maken - Makelaar Stiens
Een woning kopen of verkopen?

Ik help u graag verder!

We use cookies in order to personalize your site experience.