Makelaar Akkrum

Akkrum is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze Friese plaats Akkrum telt zo'n 3.500 inwoners. Wilt u een woning in deze regio kopen of verkopen, dan heeft u absoluut een goede makelaar in Akkrum nodig! Libbe Duinstra is bekend in deze regio en helpt u graag.

Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, er zijn gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. In Akkrum zijn alle belangrijke voorzieningen, zoals bijvoorbeeld basisscholen, een huisartsenpost en een apotheek, aanwezig. Dankzij de ideale ligging is Akkrum een bekende trekpleister bij toeristen en watersporters.

Na een dag op het water kan ook de Bourgondiër in Akkrum zijn hart ophalen. Het dorp telt diverse gezellige horecagelegenheden en daarnaast een uitstekende bakker en slager. Akkrum heeft alle nodige voorzieningen en een actief verenigingsleven. Het dorp staat op de activiteitenkaart van Nederland bekend om de kampioenschappen die er georganiseerd worden. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden, Sneek en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) elkaar kruisen. Grotere steden als Groningen en Zwolle zijn op ongeveer drie kwartier afstand en binnen één uur en een kwartier sta je in de Randstad. Bovendien heeft Akkrum een eigen NS-station.

Zoekt u een makelaar in Akkrum?

Akkrum is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze Friese plaats telt zo’n 3.500 inwoners. Wilt u een woning in deze regio kopen of verkopen, dan heeft u absoluut een goede makelaar in Akkrum nodig! Libbe Duinstra is bekend in deze regio en helpt u graag.

Over Libbe Duinstra

Makelaardij Libbe Duinstra is gevestigd in Stiens en heeft ruimschoots ervaring opgedaan in de makelaarswereld. Hij kan u adviseren en begeleiden, want hij is een specialist in zijn vak. Libbe is scherp, integer en belangstellend. Hij is bereikbaar wanneer het ú uitkomt, dus ook in de avonduren en op zaterdagen.

Hij heeft reeds jarenlange ervaring in de vastgoedsector, waarbij hij uw positie als uitgangspunt neemt. Door zijn adviserende- en uitvoerende rol bij diverse opdrachtgevers heeft hij zijn kenmerkende eigenschappen ontwikkeld. Libbe is als makelaar in Akkrum punctueel, enthousiast en streeft hij optimale communicatie na. Hij heeft oprechte aandacht voor zowel u als uw vraagstuk.

Waar kan uw makelaar in Akkrum u mee helpen?
  • De waarde van uw (toekomstige) woning vaststellen;
  • U helpen uw droomwoning te vinden en aan te kopen;
  • Uw huidige woning verkopen

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag gratis een waardebepaling aan of neem contact met hem op voor een kennismaking!

Een betrouwbare makelaar is het begin

Dagelijks waardeert Makelaardij Libbe Duinstra huizen voor zowel particulieren als instellingen, beleggers en bedrijven. Libbe benadert objecten kritisch, waarbij hij de waarde met grote zorgvuldigheid op deskundige wijze vaststelt. Hij heeft de vereiste diploma’s in zijn bezit, heeft actuele kennis en jarenlange professionele ervaring.

Als lid van NVM en Stichting VastgoedCert kan hij u professioneel tot dienst zijn. Hij staat tevens ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Hij draagt zorg voor uw taxatie-aanvraag bij het NWWI, het inplannen van de afspraak, opname van de woning en het uitbrengen van het taxatierapport. Binnen circa drie werkdagen, na opname van de woning, ontvangt u een uitgebreid digitaal taxatierapport.

Wilt u een taxatie voor uw woning in regio Akkrum aanvragen? Neem direct contact met ons op.

Aankoopmakelaar Akkrum

Een huis kopen is een belangrijke beslissing, die u misschien maar één keer in uw leven maakt. Voordat het tot een aankoop komt dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

  • Is de vraagprijs van uw droomwoning reëel?;
  • Hoe zit het met de juridische zaken?;
  • Is de woning bouwkundig in orde?;
  • Hoe is het geregeld met erfpacht?;
  • Bevat de woning asbest of betonrot?;
  • Heeft de VVE schulden? (bij een appartement)

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar u als koper een antwoord op wilt en, nog belangrijker, moet hebben, voordat u een woning koopt. Als u eenmaal de eigenaar bent, dan zijn zaken onomkeerbaar!

Huis te koop in Akkrum

Bent u op zoek naar een huis, dat te koop staat in Akkrum? Dan hoopt u vast en zeker uw droomhuis te vinden op sites als Funda. Natuurlijk het liefst, voordat iemand anders er met het te koop staande huis van doorgaat. Wilt u altijd als eerste op de hoogte blijven van ons nieuwe woningaanbod, voordat het aanbod op Funda verschijnt? Like onze Facebookpagina

 

Afspraak maken - Makelaar Stiens
Een woning kopen of verkopen?

Ik help u graag verder!

We use cookies in order to personalize your site experience.