, Appartement Leeuwarden - Libbe Duinstra
Libbe Duinstra - Makelaar

Appartement Leeuwarden

U zocht naar Appartement Leeuwarden wellicht zou u een appartement willen huren of een appartement willen kopen in Leeuwarden. Helaas is het aanbod van appartementen in Leeuwarden zeer schaars. Het is dan ook zeer moeilijk om een appartement te bemachtigen in Leeuwarden.

Maak een afspraak

Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop,verkoop taxaties van appartementen in Leeuwarden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent de nieuwbouw van appartementen in Leeuwarden. Dan adviseren wij u deze pagina nauwlettend in de gaten te houden. Wij zullen de pagina actueel houden om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Wanneer er nieuwe nieuwbouwprojecten voor appartementen starten zullen wij dit vermelden op deze webpagina.

Daarnaast hebben wij regelmatig bestaande appartementen in de verkoop in Leeuwarden. Zoekt u een koop appartement dan kunt u contact met ons opnemen. Dan gaan wij een zoekprofiel aanmaken en kijken of er ook een match is tussen ons bestaande aanbod. Eventueel zou u ons ook kunnen inschakelen als aankoopmakelaar, dan gaan wij gericht voor u aan het werk om het juiste appartement voor u te vinden. Daarnaast controleren wij o.a. of de VVE geen schulden of achterstallig onderhoud heeft.

Wilt u graag weten wat uw huidige woning waard is en wilt u graag weten wat u maximaal kunt lenen dan kunt u vrijblijvend een gesprek met ons inplannen. Zo bent u goed voorbereid om de stap te zetten om een nieuw appartement te kopen. Samen met een hypotheekadviseur bekijken wij uw financiële situatie en zullen wij u van een vrijblijvend gedegen advies voorzien.

Neem direct contact met ons op.

 

Libbe Duinstra - makelaar

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de aanpak van Libbe Duinstra? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Dit gesprek kost u niets, maar levert u gegarandeerd veel op!

Neem contact op
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.