Libbe Duinstra - Makelaar

De aankoopmakelaar in Leeuwarden die bij u past

Bent u op zoek naar een goede aankoopmakelaar in Leeuwarden, Friesland? Dan bent u zeker niet de enige. De huizenmarkt in het noorden is behoorlijk oververhit, waardoor het aankopen van uw droomhuis zo gemakkelijk nog niet is. Wilt u uw kansen vergroten, dan is een aankoopmakelaar een must. Het liefst een aankoopmakelaar die echt bij u past, die uw behoeften en belangen optimaal behartigt. Kijk gauw wat Libbe Duinstra voor u kan doen!

Maak een afspraak
Dit kan Libbe Duinstra voor u betekenen?

In makelaardij Libbe Duinstra vindt u zo’n makelaar. Libbe is een ervaren makelaar met een goede reputatie, die de huizenmarkt in Friesland door en door kent. Hij runt een klein kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Deze persoonlijke benadering is in zijn ogen essentieel om uw doel te bereiken en hiervoor zet hij zich altijd 100% in. Wilt u het aankoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met Libbe Duinstra als aankoopmakelaar in Leeuwarden komt u goed beslagen ten ijs.

Waarom een aankoopmakelaar in Leeuwarden écht nodig is

Heeft u een woning op het oog, maar twijfelt u nog of u wel een aankoopmakelaar nodig hebt? De realiteit is dat een aankoopmakelaar vandaag de dag onmisbaarder is dan ooit. Nog nooit werden huizen in Friesland immers zo snel verkocht als nu. Op één woning komen gemakkelijk 30 tot 40 mensen af. Wilt u niet verdwalen in de woningmarkt jungle, dan is een goede aankoopmakelaar essentieel.
Een huis aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee, terwijl u soms al binnen een dag een bod moet uitbrengen. Wat is een pand écht waard? Hoeveel moet u bieden? Is overbieden een optie? Als aankoopmakelaar geeft Libbe u antwoord op al deze vragen en helpt hij u het hoofd koel te houden en weloverwogen beslissingen te nemen. Daarnaast neemt hij u alle zaken, die bij de aankoop van een woning komen kijken, uit handen en zorgt hij voor een goede prijs en een snelle koop.
Door zijn ervaring als makelaar in Friesland is het voor hem veel gemakkelijker om woningen succesvol aan te kopen. In de woningmarkt is vertrouwen ontzettend belangrijk. Daarom lukt het Libbe als makelaar om woningaankopen tot een goed einde te brengen, ook als u niet de hoogste bieder bent.

Zijn werkwijze

Als aankoopmakelaar fungeert hij als uw kompas. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een 100% inzet; ook buiten kantoortijden en op zaterdagen staat hij voor u klaar. Samen met u doet hij er alles aan om uw doel te bereiken.

 • Hij begeleidt u bij bezichtigingen, stelt de juiste vragen aan de verkopende partij en geeft u deskundig advies;
 • Heeft u een potentiële droomwoning in gedachten, dan doet Libbe er alles aan om te voorkomen dat u hem misloopt. Zo helpt hij u bijvoorbeeld om woningen al te bekijken voor ze op Funda verschijnen;
 • Wilt u graag weten voor welk bedrag u een bepaalde woning in Friesland kunt aankopen? Dan voert de makelaardij een koopsom-analyse voor u uit, geheel gratis en vrijblijvend;
  Niemand wil een kat in de zak kopen. Daarom laat hij altijd een deskundige bouwkundig inspecteur de woning beoordelen als hij dat nodig acht;
  De voorbereidingen voor de overdracht bij de notaris neemt de makelaar u geheel uit handen. Als u dat wilt, houden we ook contact met uw financieel adviseur om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Ook nazorg is een belangrijke taak voor een aankoopmakelaar;
 • Libbe Duinstra doet voor u de onderhandelingen en probeert altijd een zo voordelig mogelijke aankoopprijs te behalen. Om de koop voor u zo voordelig mogelijk te maken, beoordeelt hij aandachtig de koopovereenkomst en past hij hem eventueel in uw voordeel aan.
Woning aankopen in het Friese Leeuwarden

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing. Wellicht zelfs een beslissing die u maar één keer in uw leven maakt. Voordat het tot een aankoop komt, dienen talloze zaken te worden uitgezocht:

 • Is de vraagprijs reëel?
 • Hoe zit het met de juridische zaken?
 • Hoe is de bouwkundige kwaliteit van de woning?
 • Is er asbest in de woning verwerkt?
 • Speelt erfpacht een rol?
 • Is er sprake van betonrot?
 • Heeft de VVE schulden? (in geval van een appartement).

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar u als koper een antwoord op wilt en, nog belangrijker, een antwoord op moet hebben voordat u een woning koopt. Want als u eenmaal eigenaar bent, zijn zaken onomkeerbaar! Schakel daarom Libbe Duinstra in als uw aankoopmakelaar. Zijn werkgebied is geheel Friesland, maar vooral in regio Leeuwarden is hij de aanbevolen partij.

Uitgebreide dienstverlening

Libbe zal u volledig begeleiden tijdens het uitgebreide- en vaak ingewikkelde aankoopproces. Van het eerste kennismakingsgesprek en de eerste bezichtiging tot aan de notaris en eventuele verborgen gebreken maakt u volledig gebruik van zijn uitgebreide dienstverlening. Dit geeft u rust, zodat u tijd heeft voor de leuke aspecten van het kopen van een woning, want deze zijn er uiteraard in overvloed!

Wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten?
 • Een huis kopen is een ingrijpende beslissing. Wellicht zelfs een beslissing die u maar één keer in uw leven maakt. Voordat het tot een aankoop komt, dienen talloze zaken te worden uitgezocht:
 • een eigen op maat gemaakt geautomatiseerd zoekprofiel;
 • een (tweede) bezichtiging waarbij de makelaar zijn bevindingen met u deelt en advies geeft;
 • inventarisatie van alle plus- en minpunten van de woning;
 • bouwkundig advies, inclusief eventuele verbouwingsmogelijkheden;
 • juridisch onderzoek (erfdienstbaarheden, kadaster, bestemmingsplan etc.);
 • onderhandelen op professionele wijze;
 • controle en toelichting op de voorlopige koopovereenkomst;
 • initiëring van de taxatie ten behoeve van de financiering en eventuele bouwtechnische keuring;
 • het bewaken van de ontbindende voorwaarden;
 • eindinspectie in de woning en het begeleiden van de tekenafspraak bij de notaris;

 

advisering en begeleiding bij eventuele verborgen gebreken;
De kosten bedragen € 1.750,- (incl. BTW).

 

Libbe Duinstra - makelaar

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de aanpak van Libbe Duinstra als aankoopmakelaar in Leeuwarden? Neem dan contact op voor een informatief gesprek. Dit gesprek kost u niets, maar levert u gegarandeerd veel op!

Neem contact op
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.