, Over Libbe Duinstra - Libbe Duinstra

Goed advies en een fijn contact

Daar komen mensen voor terug. Als makelaar moet je je zorg- en adviesfunctie zeer serieus nemen. Ik ga alleen voor de hoogste kwaliteit en wil werken voor mensen die dat kunnen waarderen. Zoek je een makelaar die zich goed voorbereidt en verdiept in het te kopen/verkopen huis? Of wil je ergens over sparren om tot een betere keuze te komen? Ik maak graag kennis met je.

Afspraak maken

“Kopen of verkopen is spannend. En spanning vraagt om goede communicatie.”

Gek op de Waddeneilanden

In mijn vrije tijd voetbal ik bij S.C. Stiens en loop ik geregeld een rondje. Wandelen vind ik ook fijn. Samen met het gezin naar mooie plekken zoals Paesens-Moddergat of Zwarte Haan. Even kijken in de haven van Harlingen of op de pier van Holwerd. Ik ben een groot fan van de Waddeneilanden en kom graag op Terschelling en Ameland.

Van timmerman tot bouwkundig adviseur

Voordat ik in de makelaardij terecht kwam, werkte ik jarenlang als uitvoerder/leidinggevende bij bouwbedrijf Kolthof. Hier kwam ik terecht na mijn opleiding tot timmerman en een mbo-studie tot uitvoerder. Rond mijn twintigste kocht ik zelf mijn eerste woning en daar woon ik nog steeds. Het proces rond de aankoop vond ik zeer boeiend. Het onderhandelen sprak me aan, waarschijnlijk door mijn grote affiniteit met bouwkunde en adviseren.

Taxeren is leuk

Steeds vaker vroegen vrienden en familie mij om advies over de bouwkundige staat van een woning. Dat deed me uiteindelijk besluiten de opleiding tot taxateur te doen. Zo mag ik me sinds 2011 gecertificeerd makelaar-taxateur noemen. Ik vind taxeren leuk omdat het enorm afwisselend werk is. Mensen, woningen, situaties; het is iedere keer anders en ik mag overal binnenkijken. Ook het uitwerken van de rapporten is een leuke bezigheid. Lekker thuis met een muziekje erbij.

Onderhandelen en communiceren

Om ook als zelfstandige hoge kwaliteit te kunnen bieden, heb ik eerst in de keuken gekeken bij andere kantoren. Tijdens aankooptrajecten heb ik bijvoorbeeld veel geleerd over onderhandelen. De combinatie met mijn bouwkundige achtergrond bleek daarin zeer krachtig. Bovendien stuurde ik tijdens mijn jaren in de bouw veel mensen aan, waardoor helder en duidelijk communiceren één van mijn sterkste punten is.

Hoe klanten mij beoordelen

Fijne samenwerking

Dit voorjaar mijn woning in Leeuwarden succesvol via Libbe Duinstra verkocht. We hebben Libbe van begin tot eind – en de woning was zeer snel verkocht! – ervaren als zeer integer, realistisch, duidelijk, snel en prettig in het contact. Omdat het om een oudere woning ging, was het fijn te kunnen vertrouwen op zijn expertise als taxateur en zijn kennis van de bouwkundige staat van een woning.
Daarnaast heeft Libbe ons op veel punten ontzorgd, heel fijn! We kunnen Libbe van harte aanbevelen en zouden hem zo weer inschakelen, zowel als verkoop- als aankoopmakelaar.

10
Verkoper Bleeklaan 96 Leeuwarden
Fijne samenwerking verkoop woning!

Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor Libbe Duinstra als de makelaar voor de verkoop van mijn woning. Alles is moeiteloos verlopen. Hij komt zijn afspraken na en neemt je veel uit handen. Contact is plezierig. Ik heb geen punten die beter zoude kunnen.

10
Verkoper Sillân 81 Britsum
Succesvol verkocht!

Alles super geregeld. Professionele makelaar. Geen omkijken naar gehad .mooi Alles op funda gezet Top!

10
Verkoper Ds. S. Huismansstrjitte 16 Stiens
Succesvolle aankoop

Als aankoopmakelaar was Libbe Duinstra voor ons van grote waarde. Tijdens de bezichtiging gaf hij ons direct uitgebreid vakkundig bouwkundig en -technisch advies. En gaf ons een idee van alle kosten die gemoeid zijn met zowel verbouwing als aankoop van de woning. Libbe reageert snel, laagdrempelig en denkt ongevraagd met je mee, zonder onze grenzen en wensen over te gaan. Misschien wel het belangrijkste is dat hij ons adviseerde bij het bepalen van het (winnende) bod. In deze tijd van schaarste was hij de investering meer dan waard!

10
Aankoper Gysbert Japicxstrjitte 14 Stiens
Succesvolle aankoop en verkoop!

Toen wij begonnen met huizen zoeken waren wij nog niet bekend met makelaars in Stiens eo. Na zeer goede begeleiding bij de aankoop van een woning hebben wij besloten Libbe Duinstra als onze verkoopmakelaar in te schakelen. Hij houdt zich aan afspraken, is nauwkeurig en heeft veel kennis. Wij gaan hem zonder twijfel aanraden in onze kenniskring.

10
Verkoper Lysterbeipaad 3 Stiens
9,5 Verkoop
Afspraak maken - Makelaar Stiens
Behoefte aan eerlijk advies?

Ik kijk graag met u mee!

We use cookies in order to personalize your site experience.